Menü

2014.01.22.     Hozzászólás 0

(x)

Ruroc - a birodalmi harcos síbukósisak

Itthon is elérhetőek a menő Ruroc bukósisakok


Sokat hallunk mostanában a sípályákon bekövetkezett balesetekről. Manapság már nem "ciki" a sisak, főleg akkor nem, ha olyan hipermenő mint ez...

Már itthon is elérhetőek idéntől a menő kinézetű extra biztonságos Ruroc márka télisportos sisakjai! Az Angliában kézzel készített sisakok többéves fejlesztés eredményeképpen születtek meg, a Ruroc RG1 rendszere ezért tele van hasznos funkciókkal. Kemény és kényelmes nagy szilárdságú ABS sisak amiben nem fázol és nem is izzadsz meg. A szemüveg párásodásával sem kell többé foglalkoznod és aláfér a dioptriás szemüveged is!

Az egyedi Ruroc sisak, szemüveg és állvédő kombinációja gondoskodik arról, hogy az időjárás viszontagságait kint tartsa, a sisakon belül termelődött felesleges hőt mégis kiengedje! Az X sorozatnál pedig az extrémebb arcok örömére a levehető napellenző alatt kameratartó is található!

 

Rurok kék és zöld

 

Sisakhéj
Könnyű és erős ABS sisakhéj. Angol gyártmányú, nagy erőhatásnak is ellenálló felső héj. Az RG1 duplahéjas sí- és snowboard sisakok magasabb minőséget képviselnek a szabványos sisakoknál.

ASTM F2040 (amerikai) és EN1077 (európai) szabványoknak megfelelő-, a FIS (International Ski Federation - Nemzetközi Sí Szövetség) által jóváhagyott technológia. Több Forma 1-es szerelőcsapat is használja (Mercedes, RedBull, Caterham, McLaren, Williams) a boxutcában a szellőző páramentes kivitele-, 180 fokos látómezeje és a rettenetesen brutál kinézete miatt.

 

EPS ütéstompító
A nagy tömörségű EPS ütéstompító bélés az ütődések erejét a felületén szétszórja így védve a fejet a rá ható erőtől. Állítható komfort bélése miatt pedig tökéletesen és kényelmesen illeszkedik a fejre.

 

Felépítés

 

OTG szemüveg
A szemüveget több tesztmagazin forradalminak titulálta a páramentesség terén. Az OTG (szemüveg fölött is viselhető) robosztus HG-1 síszemüveg dupla lencséjét Olaszországban készítik. tökéletesen kapcsolódik az RG1 sisak felső része és az állvédő maszk közé.

 

Komfort bélés
Az RG1 sisakok speciális bélése gondoskodik róla, hogy a fej oldalát, a nyak felső részét és az állkapcsot is fixen tartsa. A nyak körüli párnázás a sisakot a helyén tartja baleset esetén így megakadályozva a sisak elcsúszását, ezzel maximális biztonságot nyújtva viselőjének.

 

ABS símaszk
A sí- és snowboard maszk nagy ütésnek is ellenálló ABS műanyagból készült. Lecsatolható a sisakról. Szellőzőcsatornája megakadályozza a pára szemüvegre jutását, mert az oldalsó szellőzőkhöz elvezeti azt.

 

Ruroc zöld és pink

 

Állkapocsvédő
Nagy szilárdságú ABS alsó héjazat. A klasszikus sisakok biztonsági zónájánál nagyobb felületre terjeszti ki a védelmet biztonságot nyújtva ezáltal az állkapocsnak is. A füleknél kényelmes ütésálló béléssel.

Csajos dizájn is van, ettől tuti lehidalnak a többiek a pályán ha meglátnak benne!

 

Fordíts hátat a konvencióknak, merj más lenni! Egyedileg változtathatod a sisakod megjelenését különböző szellőző- rácsokkal, szemüveggel, lencsékkel. Menő, erős, kényelmes, minőségi és egyedi. Mi kell még?

 

 

Most nyerhetsz is egyet, csekkold le a Snowboardsisak.hu Facebook oldalát!

További információ, termékek, viszonteladók
Snowboardsisak.hu

Színpaletta

Ajánló