Ruroc - a birodalmi harcos síbukósisak

Ruroc - a birodalmi harcos síbukósisak

(x) - Támogatott tartalom
2014/01/22
Itthon is elérhetőek a menő Ruroc bukósisakok

Sokat hallunk mostanában a sípályákon bekövetkezett balesetekről. Manapság már nem "ciki" a sisak, főleg akkor nem, ha olyan hipermenő mint ez...

Már itthon is elérhetőek idéntől a menő kinézetű extra biztonságos Ruroc márka télisportos sisakjai! Az Angliában kézzel készített sisakok többéves fejlesztés eredményeképpen születtek meg, a Ruroc RG1 rendszere ezért tele van hasznos funkciókkal. Kemény és kényelmes nagy szilárdságú ABS sisak amiben nem fázol és nem is izzadsz meg. A szemüveg párásodásával sem kell többé foglalkoznod és aláfér a dioptriás szemüveged is!

Az egyedi Ruroc sisak, szemüveg és állvédő kombinációja gondoskodik arról, hogy az időjárás viszontagságait kint tartsa, a sisakon belül termelődött felesleges hőt mégis kiengedje! Az X sorozatnál pedig az extrémebb arcok örömére a levehető napellenző alatt kameratartó is található!

 

Rurok kék és zöld
Ruroc kék és zöld

 

Sisakhéj
Könnyű és erős ABS sisakhéj. Angol gyártmányú, nagy erőhatásnak is ellenálló felső héj. Az RG1 duplahéjas sí- és snowboard sisakok magasabb minőséget képviselnek a szabványos sisakoknál.

ASTM F2040 (amerikai) és EN1077 (európai) szabványoknak megfelelő-, a FIS (International Ski Federation - Nemzetközi Sí Szövetség) által jóváhagyott technológia. Több Forma 1-es szerelőcsapat is használja (Mercedes, RedBull, Caterham, McLaren, Williams) a boxutcában a szellőző páramentes kivitele-, 180 fokos látómezeje és a rettenetesen brutál kinézete miatt.

 

EPS ütéstompító
A nagy tömörségű EPS ütéstompító bélés az ütődések erejét a felületén szétszórja így védve a fejet a rá ható erőtől. Állítható komfort bélése miatt pedig tökéletesen és kényelmesen illeszkedik a fejre.

 

Felépítés
Felépítés

 

OTG szemüveg
A szemüveget több tesztmagazin forradalminak titulálta a páramentesség terén. Az OTG (szemüveg fölött is viselhető) robosztus HG-1 síszemüveg dupla lencséjét Olaszországban készítik. tökéletesen kapcsolódik az RG1 sisak felső része és az állvédő maszk közé.

 

Komfort bélés
Az RG1 sisakok speciális bélése gondoskodik róla, hogy a fej oldalát, a nyak felső részét és az állkapcsot is fixen tartsa. A nyak körüli párnázás a sisakot a helyén tartja baleset esetén így megakadályozva a sisak elcsúszását, ezzel maximális biztonságot nyújtva viselőjének.

 

ABS símaszk
A sí- és snowboard maszk nagy ütésnek is ellenálló ABS műanyagból készült. Lecsatolható a sisakról. Szellőzőcsatornája megakadályozza a pára szemüvegre jutását, mert az oldalsó szellőzőkhöz elvezeti azt.

 

Ruroc zöld és pink
Ruroc zöld és pink

 

Állkapocsvédő
Nagy szilárdságú ABS alsó héjazat. A klasszikus sisakok biztonsági zónájánál nagyobb felületre terjeszti ki a védelmet biztonságot nyújtva ezáltal az állkapocsnak is. A füleknél kényelmes ütésálló béléssel.

Csajos dizájn is van, ettől tuti lehidalnak a többiek a pályán ha meglátnak benne!

 

Fordíts hátat a konvencióknak, merj más lenni! Egyedileg változtathatod a sisakod megjelenését különböző szellőző- rácsokkal, szemüveggel, lencsékkel. Menő, erős, kényelmes, minőségi és egyedi. Mi kell még?

 

 

Most nyerhetsz is egyet, csekkold le a Snowboardsisak.hu Facebook oldalát!

További információ, termékek, viszonteladók
Snowboardsisak.hu

Színpaletta
Színpaletta