Lándzsával és ágyúval támad a mátraszentistváni sípark

Sipark.hu
2012/12/05
Idén már 16 hóágyú egyszerre szórja a havat, és a liftek nyomvonalának behavazását egy speciális, lándzsás-hóágyú is segíti.
Hirdetés

A 2012/2013-as szezonra elkészült fejlesztések:

A síliftek mellett lecseréltük a régi lámpákat, melyek helyére a legmodernebb lámpatestek kerültek, hogy homogén és optimálisabb fényerejű legyen a megvilágítás. A 3-as pálya esti világításán is fejlesztettünk, így az idei szezontól akár, éjszakai síverseny megrendezésére is alkalmassá válik a piros pálya. A tavaly elkészült új pályáinkon hangulatvilágítást építettünk ki, mely az esti sízés igazi "csemegéje" lesz.

Nagyon fontos fejlesztés, hogy új pénztárt nyitunk SKIDATA jegykiadó ablakkal így a csúcsidőszakokban kisebb lesz a sorban állás!

A Hütte konyháját modernizáltuk, többek között vezetékes Propán gázt köttettünk be, mely egy központi palackról kapja majd az utánpótlást.

65 pár vadonatúj síléc és 40 pár síbakancs, 35 pár síbot, 16 pár snowboard bakanccsal bővül az idei kínálat a kölcsönzőben, melynek alapterületét kibővítettük.

 

Első havazás
Első havazás

 

A síszezonra egy újabb webkamerával bővülünk, mely a szemközti hegyoldalról mutatja majd az aktuális hóhelyzetet.

A Hütte és a Kör-Bár előtti napozóteraszokon DJ keverő és hangfalcsatlakozási pontokat alakítunk ki, hogy a hétvégéken hangulatos zenékkel és műsorokkal szórakoztathassuk a vendégeinket úgy, hogy a hangerő közben ne legyen zavaró.

A SZÉP kártya elfogadásának ügyintézése folyamatban van.

 

Az új fejlesztések mellett, az idén is rengeteg karbantartó munkát végeztünk el. Leszervizeltük a sílifteket, hóágyúkat, ratrakokat, hogy azok mind megbízhatóan üzemeljenek a szezonban. Kitisztítottuk a víztározóinkat, a nyáron azon dolgoztunk, hogy a gyep minősége tökéletes legyen, küzdöttünk a nagy szárazság ellen és öntöztük a rengeteg facsemetét. Ősszel további fatelepítést végzünk.

 

Nyerj síutat, síkabátot, símindenfélét! 
katti de!

Hirdetés