Kedvezményes síbérletek Tirolban Hír

turizmus.com
2009/10/02
A mellékszezonban számos tiroli síterület jelentős kedvezményeket kínál a szálláshelyek és a síbérletek árából. Kaiserwinkel, Zugspitzearena, Kaunertal, St. Leonhard, Zillertal és további számos régióban.
Hirdetés

„Síelés csaknem ajándékba” – a tiroli Kaiserwinkel régió ezzel a mottóval kínál kedvező árú téli üdülést 2010. január 16. és 23. között. 7 éjszaka félpanzióval egy háromcsillagos fogadóban már személyenként 280 eurótól foglalható, a síbérlet pedig 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg. .

 

A Zugspitzarenában található Hotel Sonnenspitze nem csupán kedvezményes áron, hanem ajándékba adja a síbérletet azoknak az üdülővendégeknek, akik 2010. március 20. és 27. között foglalnak le egy egyhetes üdülést a szállodában. Az ajánlatcsomag félpanziós ellátással személyenként 530 euróba kerül ( www.sonnenspitze.com ).

 

Hasonlóképpen ajándékozó kedvükben vannak a Kaunertal sírégió szálláshelyei is: aki a „ Sun Free ” akciós hetek alatt – 2010. április 17. és 24. között – a régió valamelyik szálláshelyén tölti üdülését, annak ingyen jár a gleccsersíbérlet .   

 

Utazz sílécek nélkül téli üdülésedre és térj haza egy pár ajándékba kapott carvingléccel – a Kelet-Tirolban található Lienzi Dolomitok sírégió ezzel az ajánlattal csábítja az üdülővendégeket önfeledt téli kikapcsolódásra. A „ Blizz ajánlatcsomag ” egy hetes tartózkodástól foglalható. www.osttirol.com .

 

Aki a 2010. január 6. és 30. vagy a 2010. február 27. és április 5. közötti időtartamra foglal le egy egyhetes üdülést két fő részére a Gschnitzben található Alfaiererhofban , ajándékba kap (foglalásonként) egy pár Atomic sílécet 319 euró értékben. Egy éjszaka reggelivel már 55 eurótól foglalható személyenként. Az ajánlat magában foglalja a Berger Alm síaréna hatnapos síbérletét is.

 

Igazán különleges téli meglepetéssel szolgál a zillertali Aschauban található Klausnerhof . Egy hét reggelivel és hatnapos síbérlettel – amely az Zillertal valamennyi sípályájára érvényes – 2010. január 9. és 31. között csak 350 euróba kerül személyenként. www.klausnerhof-tirol.at .

 

Jelentős mértékben kímélik az üdülési kasszát a több régióban is kínált „pihenjen 7 napot, fizessen csak 6 napot” mottóval kínált ajánlatcsomagok. A pitztali St. Leonhardban található Höllrigl apartmanházban például 2010. január 9. és 23., valamint 2010. március 13. és 27. között egy négyfős apartman mindössze 430 euróba kerül. Ha ezt átszámoljuk egy főre, akkor a szállás 15 euróba kerül személyenként és naponta. .
Hirdetés