Menü

2012.02.22.     Hozzászólás 0

Ingyenes Freeski Day Mátraszentistvánon

A rendezvény nem csak a lelkes kezdőknek kínál egy egyedülálló lehetőséget, hogy a profiktól tanuljanak, hanem a magyar síoktatóknak is...


 

2012 február 25-26.-án kerül először megrendezésre, Mátraszentistvánon a Freeski Day, aminek célja a freestyle sí Magyarországon való népszerűsítése.

Ez a sport mára már nem csak egy világszerte elterjedt extrémsport, hanem olimpiai számként is szerepel., így különösen fontosá vált, hogy biztosítsuk a freeski Magyarországon való elterjedését.

A rendezvény nem csak a lelkes kezdőknek kínál egy egyedülálló lehetőséget, hogy a profiktól tanuljanak, hanem a magyar síoktatóknak is felkínál egy ingyenes freestye sí oktató képzést, hogy a hozzájuk kerülő ugrálni vágyókat szakszerűen és biztonságosan taníthassák meg az alapokra. Emelett nagy hangsúlyt fektetünk a meglévő versenyzők fejlődésére, akiknek vasárnap egy egész napos edzést biztosítunk profeszinális körülmények között.

(Edző, videóelemzés, BigAir, World Cup ugrató, skidoo transfer) Ez az edzés nem csak a versenyzők számára egy egyedülálló lehetőség, hanem a nézőknek is rendkívüli show.

 

 

A rendezvény közérdekűségét szolgálja, hogy az Event összes programja ingyenes és mindenki számára elérhető.

Részletes program és jelentkezés: klikk ide!

Ajánló