Hó és napsütés Snow Day-en! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2011/02/01
A Snow Day kilenc havas programjára több mint háromezren voltak kíváncsiak 
Hirdetés
Az elmúlt hétvégén második alkalommal rendezték az eplényi Nordica Síarénában a Snow Day -t. A három nap alatt kilenc téli programot lehetett kipróbálni, az eseményeknek összességében több mint háromezer résztvevője volt.
Pénteken a középiskolás és egyetemi korosztályok síverseny ét rendezték, szombaton a jégszobrászat , a sífutás és a jégkorong is napirendre került, a legnagyobb sikere azonban idén is a kutyaszánhúzásnak volt.
 
SnowDay
 
A Veszprém Megyei és Várpalotai Amatőr bajnokságokon több százan álltak rajthoz az egyfutamos óriás-műlesiklás alkalmával.  A síverseny abszolút győztese Pónya Péter, legfiatalabb résztvevője Vajai Anna, a legidősebb, aki lécet csatolt Recse Sándor volt; a leggyorsabb családként a Pónya család zárt.
Vasárnap az egész napos gyermek ügyességi versenyek alkalmával a családoké volt a főszerep, a játékosokat értékes tombolanyereményekkel jutalmazták a szervezők. A családi nap elmaradhatatlan része volt a kutyaszánhúzás, így az érdeklődők még ezen a napon is kipróbálhatták, milyen a friss havon „száguldozni”.
 
SnowDay f
 
A háromnapos rendezvény díszvendége Veszprém polgármestere, Porga Gyula volt.
  - Kiváló minőségű havas pályákon, gyönyörű napsütésben élvezhették a sípályára érkezők a rendezvény programjait. A napot a szórakozni vágyók egy kitűnő hangulatú Apré-Sí Partyval zárhatták a Holle Anyó Síházában. Összességében, a három nap alatt több mint 3000 ember fordult meg a Síarénában – összegzett a főszervező Barbai Áron. 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés