Gleccserfesztivál 07 Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2012/10/12
A nevem Bond – Ice Bond - azaz a Hetedik Te Magad Légy!
Hirdetés

Nyilvánvalóan ez a hetedik – Hintertuxon.

De előtte is szerveztünk hetet – Söldenben.

Az egész úgy kezdődött, hogy a Kneissl-nek volt egy nemzetközi teszt bázisa. A Kneissl akkoriban a top sí volt. Az ERGO szériájával feltalálta a CARVING technikát. Mindenki ki akarta próbálni…, hát szerveztünk egy teszt tábort a szezon kezdete előtt. Egyből jöttek vagy kétszázan, aztán megcsináltuk a következő évben is, de akkor már négyszázan jelentkeztek. Ezt valahogyan le kellett kezelnünk, így hát csináltunk egy utazási irodát a projektre. Aztán megkaptuk a HEAD képviseletet. Akkoriban még nem volt a World No.1. Skibrand, de aztán az lett. Tehát még többen jöttek – jöttetek.

A sors úgy hozta, hogy gleccsert kellett váltanunk, így hát átmentünk Stubai-ra. De nem jött be. Stubai semmiképpen nem tudta felvenni a versenyt Söldennel. Egyértelművé vált, hogy közönségünknek a legjobb kell, a világ No.1. Gleccsere: .

 

Ezentúl már csak egyetlen problémát kellett korrigálnunk, mégpedig az időpontot.

A korábban preferált november 1-t körülölelő hosszú hétvége az ünnep internacionális jellege miatt óriási tumultussal jár az osztrák gleccsereken. Ezt elkerülendő saját nemzeti ünnepünk időpontját tettük hosszú hétvégénk középpontjába. Ekkor valóban kizárólag a mienk a Gleccser! Nekünk van nyitva!

 

HINTERTUX a gleccser sívilág közepe, úgy gondoltuk a többi csak rajtunk múlik. Éppen ezért 2012.okt.19.-23. között egy csoda vár RÁD, egy csoda, amit úgy hívnak GLECCSERFESZTIVÁL!

 

Tehát a következőkkel szeretnénk kedvedbe járni:

Síteszt: A Head legújabb modelljei a Wintersport képviseletében, Atomic – Dunavölgyi Tamás jóvoltából, Völkl – Vadon Gyuri személyes közreműködésével, Leki- a vezető síbot Brand – a tandtsport képviseletében, Bollé – sisakok és szemüvegek – szintén tandtsport.

Snowboard teszt: Hát ez minden elképzelésünket felülmúlva alakul! – A Head Pro Rider csapata jelezte, hogy semmiképpen nem szeretnének Bárány Attila bulijáról lemaradni – tehát jönnek, segítenek, oktatnak, bemutatnak és persze buliznak velünk! – Néhányan a világ legjobb deszkásai közül!!!

Aztán itt lesz Horváth Imi Carving Guru és az F2 teljes vadonatúj alpin kollekciója – igazi Hard Rock. Tanulj és tesztelj – természetesen a világ vezető alpin snowboard brandjével!

Sí és Snowboard oktatás – minden életkorban – minden tudásszinten! A Vasas Pasaréti Síiskola oktatói gondoskodnak az erőltetett menetről. Nálunk besízetlen pálya nem marad!

Háziasszony: Kovács Katalin többszörös Olimpiai és Világbajnok kajakos. Mindig a sport állt rendezvényeink középpontjában, éppen ezért mindig az igazi teljesítmény tekintettük mérvadónak. Nagy megtiszteltetés, hogy a világ No.1. kajakosa lett háziasszonyunk.

Buli buli hátán – mert lazítani is kell! És persze felpörögni!!! Napi kétszer buli, remélem kielégítő lesz. Minden nap liftzáráskor Hütte-Party a Sommerberg liftállomásnál. Gratis welcome drink minden vendégünknek! Esténként pedig hazai és nemzetközi sztár DJ-k (Bárány Attila, DJ Mox, Ritchey Dixon) zenélnek a völgy legjobb helyén a Gletscherspalte alpesi kocsmában.

Versenyek – szállj harcba a Fesztivál Bajnoka címért! Sível vagy snowboardon itt csak nyerhetsz, minden résztvevő ajándékot kap!

Autentikus vendégeink: Egri Kati (SMSZ) - és a legjobb magyar síoktatók, Demeter Anti (ISE) - és a legjobb iskolai síoktatók, Tóth Zita – Stájerország korosztályos síbajnoka, Wesselényi Andi és Laci a sielok.hu képviseletében, Szakács Károly a névadó szponzor a Fagor Hungária képviseletében, Lőrincz Barbara a Volvó Hungária képviseletében.

+1.Performance Styling: 15 GoProHero kamera vár RÁD, hogy felvegyed életed legnagyobb lesiklását! 15 Garmin GPS karóra vár RÁD, hogy bebizonyítsd TE vagy a leggyorsabb a Gleccseren!
+2.Ami felfedezésre vár: Natur Ice Palast, GletscherBus3, Panorama Terasz, Tuxer FernerHaus, Gefronene Wand…és ha hazaértünk a WINTERFUN Fesztivál!

 

Tarts Velünk a Világ legjobb Gleccserére!

Team tandtsport.
www.tuxfestival.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés