Gleccserfesztivál 2010 - 0.nap Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/10/13
Örömmel értesültünk, hogy a Gleccserfesztiválunk színhelyén Hintertuxon hatalmas finom puha 1 méteres hó van!
Hirdetés
A Magyar Bázisnál DJ CEE biztosítja a pörgős zenét és minden reggel 10h-kor fitness tanárunk Erika vezényel megfelelő bemelegítést a csúszásokhoz. Innen indulnak az oktatások, itt várnak rád a Vasas sífutó edzői, hogy beavassanak a sízés egyik új dimenziójába és itt választhatsz Zolinál és Lackónál a legújabb sí és snowboard felszerelések közül a teszteléshez.
 
81083-IMG_4630.JPG
 
Amint látod, mi már készülünk a nagy kalandra és  örömünkre szolgál, hogy átléptük az 500 fős részvételi „álomhatárt”! Jelentkezz gyorsan, mert nemsokára kitesszük a megtelt táblát!
Nagyon sok öröm és megtiszteltetés ért a Fesztivállal kapcsolatban minket, hiszen a HEAD csúcsvezetői is tiszteletüket teszik a rendezvényen és nagy valószínűség szerint a HEAD IKON Herman Mayer is átnéz a söldeni világkupa előtt pénteken hozzánk!
 
81083-IMG_8872.JPG
 
A t and t spor t Lövőház utcai Sí és Snowboard Központjában okt.16.-én szombaton 10.00-14.00 között várjuk az érdeklődőketa Fagor Tux Gleccserfesztivál 0-dik „bemelegítő napjára”.
Házigazda : Berecz Anna sokszoros Magyar Bajnok és Olimpikon síző, aki hasznos tanácsokkal látja el vendégeinket és segít megfelelő felszerelés kiválasztásában. Forralt bor – Citromos tea - Pogácsa
Programok : -Head sí és snowboard új kollekció bemutató                       Világpremier – bemutatjuk a HEAD legújabb chip tuningolt kollekcióját a KERS léceket!                       Világpremier – bemutatjuk a HEAD korszakalkotó ROCCA SHAPE deszkáit!                     -Filmvetítés Gleccserfesztivál 2009 / Bode Miller mint a sebességfüggő nagybeteg                     -Sí és Snowboard Szerviz 0.-Ft-ért az ország legmodernebb műhelyében, Wintersteiger gépekkel -  azaz szombaton ingyen  készítjük fel lécedet vagy deszkádat a nagy kalandra!                     -Különleges és egyedi kedvezmények, meglepetések                     -Gyermekeknek ajándékok – minden 3 évnél fiatalabb gyerkőc ajándék műanyag sílécet kap!                     -tájékoztató és beiratkozási lehetőség a Pasaréti Síiskolába                     -tájékoztató és jelentkezési lehetőség a Gleccserfesztiválra
Hirdetés
Hirdetés
teaser_img_alt
cta_newsletter_logo_alt
Ez is tetszeni fog
Hirdetés