A világ leghosszabb lesiklóversenye Nassfelden Hír

NASSFELD IRODA BUDAPEST
2015/02/19
6400 m szint és 25,6 km hosszú összekötött versenyszakaszok várják az amatőr versenyzőket.
Hirdetés

világ leghosszabb síversenyére való visszaszámlálás megkezdődött a karintiai Nassfelden, ahol jelenleg 115 cm-es hó várja a versenyzőket!

A 2015. január 17-re tervezett, a világ leghosszabb síversenye a heves havazások miatt került elhalasztásra, 2015. február 28-ra - így 1 méter feletti hóval és kitűnő pályaviszonyokkal várja a karintiai Nassfeld a versenyezni vágyó hölgyeket és urakat.

Győzd le az ászt! Forrás: www.schlagdasass.at
Győzd le az ászt!
Kép forrása: www.schlagdasass.at


Exkluzív nyeremények találnak gazdára az indulók között...

A 800 résztvevő nem csak a becsületéért küzd; idén külön jutalmazzák a kitartást is: Bárki aki középidővel fejezi be a lesiklást, egy kis szerencsével megnyerheti a BMW X1 xDrive-ot! Amennyiben nem sikerülne, a többi versenyző se keseredjen el, hiszen a következő középidővel befutónak, Nassfeld és a BMW Frey rendelkezésre bocsájt egy BMW X1-est 6 hónapos időtartamra. Továbbá más értékes díjak kerülnek kisorsolásra az Alpe Adria Strohmaier Manufaktúra felajánlásából.


Az állóképesség elengedhetetlen

A február 28-i esemény keretein belül közel 800 hobbisportoló indul neki a 6400 méter szint és összesen 25,6 kilométer hosszú távnak. A verseny, amely a Guiness-rekordok könyve szerint a világ leghosszabb lesikló versenye, az egész síterepen keresztül halad – kis pihenőket csak a felvonózások nyújtanak, amelyek az egyes versenyszakaszokat összekötik. A Millenium-Express völgyállomásánál lévő cél előtt a résztvevőknek le kell küzdeniük a 7,6 km hosszúságú Carnia-távot, amely kerek 1800 méteres magasságról 600 méterre csökken. A versenyszakasz a közönségtől elzárt sípályákon át halad, az irány előre adott. A lifthasználat is beleszámít a verseny teljesítési idejébe. 2 percenként startolnak a 20 fős résztvevő csoportok.

A rajt pillanatai Forrás: www.schlagdasass.at
A rajt pillanatai
Kép forrása: www.schlagdasass.at


Jelentkezni 2015. február 23-ig
 >> << lehet! 


Nevezési díjak:

- Egyéni indulás esetén 39 €
- Csoportban 33 €/fő


A nevezési díj tartalmazza:
- a nevezési díjat
- befutó csomagot
- kedvezményes napijegy vouchert

A résztvevők Armin Assinger által aláírt rajtszámokat ajándékként hazavihetik. A 13 órakor kezdődő díjátadó ünnepség keretein belül, a résztvevők és a közönség az Alpe Adria Manufaktúra divatbemutatóját is megtekintheti.

 

További információ:
Nassfeld Iroda Magyarország
H-1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10.
Tel.: +36-1-329-6355,
magyar@nassfeld.at
www.nassfeld.at/hu

Hirdetés