Urban Rock Offroad 25 literes hátizsák

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2015/06/05
Hirdetés

25 literes kerékpáros hátizsák hosszabb túrákra is

A Vorlabergi gyártótól kapott 25 literes Offroad zsákot elcipeltük magunkkal A Trans Sloveniára, hogy ott ő cipelje a mi cuccunkat. 

Első ránézésre is strapabíró zsákról a designja elárulja, hogy a sógórok tervezték. Nem mondhatnám, hogy olyan hivalkodó, mint egy olasz cucc de ez nem feltétlen hátrány. Az biztos, hogy ezt a terméket nem a külalakja adja el. 

Technikai paraméterek

Többnapos túrákra tervezett zsákoktól sokat várunk nézzük mit tudott az Offroad 25 literes változata. 

Szellőzés csúcsra járatva

A legjobb tulajdonsága a zsáknak a szellőzési rendszere. Megfeszített, hálós hátkiképzése van, és a vállpántok is könnyű, hálós anyagból készültek. Sok hasonló terméket próbáltunk már, ennek az egynek kifejeztetten jól működött ez a funkciója. Mezen keresztül végig éreztem a levegő áramlását. 

A hálós hátrész igazán jól szellőzött
A hálós hátrész igazán jól szellőzött
Kép forrása: Paraferee

A zsák anyaga jó erős polyester, gyanítom évekig bírja. Zipzárjai hegesztettek, azaz vízállóak. A polyester anyag maga hivatalosan nem vízálló, de tapasztalatom szerint igen jól állják a sarat (és a vizet is) A biztonság kedvéért persze a már-már kötelező esőhuzat is található a zsákhoz, amelyet ötletesen mini tépőzárral lehet rögzíteni. 

Az Offroad sok helyen hozza az elvárt szintet, pl:oldalt 2 kulacstartó zseb, kis zseb az értékeknek, sisaktartó háló. Ezért érthetetlen, hogy a csipő hevederről miért hagyták ki a zsebeket melyek nagyon hiányoztak a túrám során. Ennek hiányában a telefont, snack szeleteket vagy nadrág zsebben vagy a táskában kellett hordani ami macerássá tette a haladást. 

Még egy apróság zavart: A táskának merev, műanyag váza van, aminek a 2 alsó sarka, amihez a háló rögzítve van, nyomta a hátam, pont a vesémnél. Nem erősen, de azért érezhetően annyira, hogy zavarjon.

Összeségében tetszett a termék, de inkább 1 napos túrákhoz használnám. 

 

Hivatalos oldal
Hirdetés
Hirdetés