Urban Rock Offroad 25 literes hátizsák

2015/06/05
Hirdetés
25 literes kerékpáros hátizsák hosszabb túrákra is A Vorlabergi gyártótól kapott 25 literes Offroad zsákot elcipeltük magunkkal A Trans Sloveniára, hogy ott ő cipelje a mi cuccunkat. 

Első ránézésre is strapabíró zsákról a designja elárulja, hogy a sógórok tervezték. Nem mondhatnám, hogy olyan hivalkodó, mint egy olasz cucc de ez nem feltétlen hátrány. Az biztos, hogy ezt a terméket nem a külalakja adja el.  
Technikai paraméterek Többnapos túrákra tervezett zsákoktól sokat várunk nézzük mit tudott az Offroad 25 literes változata. 
Szellőzés csúcsra járatva A legjobb tulajdonsága a zsáknak a szellőzési rendszere. Megfeszített, hálós hátkiképzése van, és a vállpántok is könnyű, hálós anyagból készültek. Sok hasonló terméket próbáltunk már, ennek az egynek kifejeztetten jól működött ez a funkciója. Mezen keresztül végig éreztem a levegő áramlását. 
A hálós hátrész igazán jól szellőzött Kép forrása: Paraferee
A zsák anyaga jó erős polyester, gyanítom évekig bírja. Zipzárjai hegesztettek, azaz vízállóak. A polyester anyag maga hivatalosan nem vízálló, de tapasztalatom szerint igen jól állják a sarat (és a vizet is) A biztonság kedvéért persze a már-már kötelező esőhuzat is található a zsákhoz, amelyet ötletesen mini tépőzárral lehet rögzíteni. 
Az Offroad sok helyen hozza az elvárt szintet, pl:oldalt 2 kulacstartó zseb, kis zseb az értékeknek, sisaktartó háló. Ezért érthetetlen, hogy a csipő hevederről miért hagyták ki a zsebeket melyek nagyon hiányoztak a túrám során. Ennek hiányában a telefont, snack szeleteket vagy nadrág zsebben vagy a táskában kellett hordani ami macerássá tette a haladást. 
Még egy apróság zavart: A táskának merev, műanyag váza van, aminek a 2 alsó sarka, amihez a háló rögzítve van, nyomta a hátam, pont a vesémnél. Nem erősen, de azért érezhetően annyira, hogy zavarjon.
Összeségében tetszett a termék, de inkább 1 napos túrákhoz használnám. 

 
Hirdetés