Rydon Pixio- napelemes kerékpár lámpa

2013/11/11
Hirdetés
Nyári bringázás alatt elegendő napenergiát hasznosít a napelem, hogy egész télen kitartson további töltés nélkül. A speciális akkumlátor 75 órányi energiát tud tárolni, ami a tervezők szerint akár 2 szezonra is elegendő.
Számoljunk utána egy kicsit. Én mindennap bringával közlekedek, ami télen 1 órányi sötétben tekerést jelent. 75 óra nálam 75 napra elegendő télen, de az így is mindennapi használat mellett 15 hétig jó. 
15 hét az majdnem 4 hónap. 4 hónap elteltével be is köszönt a tavasz. Ha átlag felhasználással számolunk ami biztosan kevesebb mint az én napi 1 óra sötétben tekerésem, akkor még igazuk is lehet.
A lámpa arra is figyel, hogy alacsony töltöttségnél és ugyanolyan fényerővel égjen, azaz ne halványuljon el. 
A lámaptest vízálló, erős gumiházban található, ami így átlag felett strapabíró. 
10-25 mm közötti csőre szerelhető fel, állítólagosan lopásbiztosan. Hollandiában nem tudom mi a lopásbiztos, de tény, hogy a vastag és beépített gyorskötözőt ha bajosan átvágja valaki akkor használhatatlanná válik a továbbiakban.
Minket megvettek. További művészi képek, részletek itt. 
Indiegogo projekt alatt most 30 Euróért 1 db-t, de 55 Euróért már egy első-hátsó kombót kapsz. 10 Euró a szállítási költség. Szerintünk, így is megéri! Rendelj magadnak itt! 


Hirdetés