Menü

Összes termék a kategóriában

Mozgásvilág

Kellys Reyon 30

Kellys Reyon 30

Klikk a képre a galériáért!

Felszereltség

Váz

Összteleszkópos alu
tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső
12 mm tengely

Villa

Rock Shox Recon Silver
lock-out: kormányról vezérelhető
rugóut: 120 mm
15 mm tengely

Váltó

Shimano SLX

Fék

Shimano M445/447
hidraulikus tárcsafék
első rotor: 160 mm
hátsó rotor: 160 mm

Hajtómű

Shimano SLX

  

Szubjektív vélemények

KisDzsoni

A fullyk közül a Reyon tetszett a legjobban. Bár 29es lábon, bocsánat, kerekeken él, játékos volt és nem csak felfelé, de lefelé is. Mivel a Kellys Gibonnal kb. azonos az ára, bajban lennék, ha választani kellene. Az biztos, hogy a Reyon sokkal robbanékonyabb, ellenben nagyobb tudást is igénylő paripa.  A köves, gyökeres lefeléken hamar visszaigazolta a tudáshiányomat. Azt mondanám, hogy maratonra, túrára, és ösvényekre is alkalmas. A tesztelés során egyedül a nyikorgó volt a hátsó rugóstag zavart, amit SOS nem tudtunk orvosolni.

Paraferee

A Revon ívelt, robosztus csövekből összeállított váza számomra nagyon tetszetős képet nyújtott. Bár a villa és a tag rugóútja XC felhasználásba sorolja, kíváncsian vártam a menettulajdonságát. Sajnos a modell összsúlya picit nehezebb, mint ami ideális lenne, és ez felfelé tekeréskor érezhetően fogja is a bringát. Lefelé viszont pont ez a pici többlet súly az, ami stabilitást ad neki. Ehhez hozzájön a jó irányíthatóság, és már fülig is ért a vigyor az arcomon. A gyártó által megjelölt maraton felhasználásra ideális választás lehet azoknak, akik az élményfaktort is keresik. Pár alkatrészt cserélnék könnyebbre, illetve a kerekeket erősebbre.

SiMoon

Bitangjó össztelós gép gyors durvulásra. A hátsó rugóstagnak volt valami nyikorgó hangja, ha ugráltam a hátán, de menet közben, technikás, gyökeres-sziklás lefeléken ez egyrészt nem hallatszott, másrészt a működésben sem okozott hátrányt. Hátsó rugóstag nyikorgott, de lefelé tompít szépen. Felfelé sem volt kevésbé hatékony, de első sorban lejtőzéseknél mutatkozik meg az előnye.

Vertich Tamás

Már a 3. éve próbálom a Kellys bringákat és azt kell mondjam letettem mellettük a voksomat. Látszik, hogy benne van a fejlesztés és a törkvés a jobb gépekre. A mostani bringára is szívesen szavazok sok-sok csillaggal, nekem nagyon tetszett. Szépen mászik felfelé, habár nem kifejezetten robbanékony. Lefelé viszont egyszerűen szuper! IMÁDOM!

Részletek, ár, satöbbi...

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.