Menü

Összes termék a kategóriában

Mozgásvilág

Kellys Hacker 70

Kellys Hacker 70

Klikk a képre a galériáért!

Felszereltség

Váz

Merevfarú karbon
tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső
12 mm tengely

Villa

Fox 32  Float Performance
lock-out: kormányról vezérelhető
rugóut: 100 mm
15 mm tengely

Váltó

Shimano Deore XT

Fék

Shimano Deore XT
hidraulikus tárcsafék
első rotor: 160 mm
hátsó rotor: 160 mm

Hajtómű

Shimano Deore XT

  

Szubjektív vélemények

KisDzsoni

Úúúú. Na a Hacker vitt mindent. Nagyon jó versenybringa, felfele olyan robbanékony, hogy megállapítottuk, könnyebb vele abszolválni a meredek emelkedőket, mint a Bosch Active Line-al szerelt e-bikeokkal (Eco vagy Tour fokozatban). Az egyik olyan merevfarú a tesztcsapatban amellyel lefele is bátran tudtam zúzni.  A Kellys Hackernek minden porcikája versenyzésre teremtett. Az XT váltókarok határozottan, pontosan működtek. A bringázási élményt nem befolyásolta, de egy apró, hibát sikerült találnunk. A Shimano fékváltó karok ugyanis nem álltak szoros barátságban a mellé helyezett Fox lock-out karral. Mivel a Fox kiegészítőjén alul van a csavar és ez itt, a fékváltótól belülre lett elhelyezve, ahhoz, hogy személyre szabjuk a fékváltó karokat, nem elég meglazítani hanem le is kell, hogy szedjük őket teljesen. Jó hír, hogy ezt csak egyszer kell véghez vinni, ha vagy olyan önző, hogy nem adod ki a kezedből a bringát. 

SiMoon

Bárki tekert vele a három napos tesztelés alatt, kinevezte tesztgyőztes paripának. Top-kategóriás karbon versenykerékpár, elképesztő mászási élménnyel és pille súlya miatt lefeléken is könnyen irányítható. A merev hátsó villák miatt nyilván több technikai tudásra van szükség, de nem is a kezdőknek ajánlanám első sorban.

Vertich Tamás

Kimondottan XCO pályára tervezett gép. A szűk ösvényken szépen lehet helyezni, felfelé nem emelgeti az elejét nagyon jól lehet vele másznim merevsége tökéletes!

Viola

Főnyeremény! Kerestem benne a motort, de hiába :) Gyors, robbanékony, könnyű, így a tekerés meglehetősen energiahatékony. Szórakozáshoz ballonosabb gumit tennék bele.

Részletek, ár, satöbbi...

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.