GT Kashmir 9R 2.0

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2014/04/23
Hirdetés

Felszereltség

Váz Villa
Merev váz, acél
egyenesebb testtartás
tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső
Váz rugóstag: 0-120 mm
Lock-out: Nincs
9 mm tengely
Rock Shox Recon
Külső csillapítás állítási opció
Lock-out: van
Villa rugóút: 0-120mm
15 mm tengely
   
Fék Váltó
Formula RX
hidraulikus tárcsafék
180mm- 180 mm rotor
Shimano Deore-SLX Shadow +
   
Hajtómű Kormány
Shimano Deore  szélesség: 720mm felett

   

Szubjektív vélemények
 
Paraferee
Oldschool váz - Modern részletek. Az első találkozáskor, már a kerékpár mellett állva régi emlékek törtek rám. Aztán menetközben orgia szedte darabokra a testem. Ez a vasló nagyon egyben van! Nincs tekeredés, nincs hang, nincs rugalmasság. A nagy kerekek mindenen átgurultak, a cromo váz nagyon stram, a taper fejcső még erősebbé teszi. A különleges papucsnak köszönhetően "egysebességesíthető", de sajnos a csavarok menetközben hajlamosak kilazulni!

SunaJózsi
Klasszikusan jó bringa. Megbízható, teszi a dolgát. Felfelé mászásban azért jobbat is eltudok nála képzelni: váltás nem a legprecízebb, lefelé a merev far miatt kicsi pattogós volt. 

KisDzsoni
Paraferee kedvenc lova nálam sajnos kicsit kevesebb pontot kapott. Nem biztos, hogy vele volt a baj, csak nem illünk össze. Méretben is kicsit nagyobb,mint az ideális, bár érdekes, hogy hiába L-es a váz kényelmesen tudtam tekerni vele. A 29-es kerekek és a geometria miatt 178 cm felettiek - akik esetleg kisebb kerék méretnél M-es vázat választanának -, itt elgondolkodhatnak az L-esben. Nekem a kormány is kicsit széles volt. Az viszont igaz, hogy fekete lovag módjára hangtalanul siklott az erdőben, addig míg egy kő fel nem verődött. :) Összhatásban viszont nem csiszolódtunk kellően össze.

Teszteltük: Klikk ide!
Hasonlítsd össze más bringákkal!
Hirdetés
Hirdetés