GT Kashmir 9R 2.0 Hír

2014/04/23
Hirdetés
Felszereltség
Váz Villa Merev váz, acél egyenesebb testtartás tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső Váz rugóstag: 0-120 mm Lock-out: Nincs 9 mm tengely Rock Shox Recon Külső csillapítás állítási opció Lock-out: van Villa rugóút: 0-120mm 15 mm tengely     Fék Váltó Formula RX hidraulikus tárcsafék 180mm- 180 mm rotor Shimano Deore-SLX Shadow +     Hajtómű Kormány Shimano Deore  szélesség: 720mm felett    
Szubjektív vélemények   Paraferee Oldschool váz - Modern részletek. Az első találkozáskor, már a kerékpár mellett állva régi emlékek törtek rám. Aztán menetközben orgia szedte darabokra a testem. Ez a vasló nagyon egyben van! Nincs tekeredés, nincs hang, nincs rugalmasság. A nagy kerekek mindenen átgurultak, a cromo váz nagyon stram, a taper fejcső még erősebbé teszi. A különleges papucsnak köszönhetően "egysebességesíthető", de sajnos a csavarok menetközben hajlamosak kilazulni!
SunaJózsi Klasszikusan jó bringa. Megbízható, teszi a dolgát. Felfelé mászásban azért jobbat is eltudok nála képzelni: váltás nem a legprecízebb, lefelé a merev far miatt kicsi pattogós volt. 
KisDzsoni Paraferee kedvenc lova nálam sajnos kicsit kevesebb pontot kapott. Nem biztos, hogy vele volt a baj, csak nem illünk össze. Méretben is kicsit nagyobb,mint az ideális, bár érdekes, hogy hiába L-es a váz kényelmesen tudtam tekerni vele. A 29-es kerekek és a geometria miatt 178 cm felettiek - akik esetleg kisebb kerék méretnél M-es vázat választanának -, itt elgondolkodhatnak az L-esben. Nekem a kormány is kicsit széles volt. Az viszont igaz, hogy fekete lovag módjára hangtalanul siklott az erdőben, addig míg egy kő fel nem verődött. :) Összhatásban viszont nem csiszolódtunk kellően össze.
Teszteltük: Klikk ide! Hasonlítsd össze más bringákkal!
Hirdetés