GT Sensor 1.0 Hír

2014/04/23
Hirdetés
Felszereltség
Váz Villa Fully, alu egyenesebb testtartás normál fejcső Váz rugóstag: 0-120 mm Lock-out: Van 9 mm tengely Fox 32 Float CTD Külső csillapítás állítási opció Lock-out: van Villa rugóút: 0-120mm 15 mm tengely     Fék Váltó Formula RX hidraulikus tárcsafék 180mm- 160 mm rotor Shimano Deore XT     Hajtómű Kormány Shimano XT szélesség: 640-720mm között    
Szubjektív vélemények   SiMoon 26-os kereke ellenére kellően játékos, össztelóssága révén simán veszi a terepakadályokat. Maratonra ne válaszd, de élvezkedésre tökéletes.
Kimura Nálam eddig a teszt legjobb biciklije, halad rendesen felfelé, lefelé is. 26-os a kerék, úgyhogy úgy mozgatod magad alatt ahogy szeretnéd, szép, kezes, finom. Áááá, egy álom! Ha egy bicikli kéne élménybiciklizni, tuti ezt venném.
CicaBetty Ezt a kerékpárt már a kerékpárszállítón kiszúrtam magamnak, egyből tudtam, hogy elsőként őt viszem el kipróbálni. A kerékpár hamar beváltotta a hozzá fűzött reményeimet és nem is okozott csalódást a teszt ideje alatt. Akár felfelé kaptattunk a köves meredeken, akár lefelé suhantunk gyökerek és sodró kavicsok között. Összteleszkópos kivitele ellenére is ideális súlyú kerékpár, amellyel változatos terepen nem csak a lejtőzés élvezetes. Ideálisnak tartom a tökéletes élménybringázáshoz.
KisDzsoni Kellemes 26-os, igazából minden egyben van. A váz kényelmes. Felfelé megy, lefelé jól lehetett pakolni. 1-2 extra esetleg hiányozhat róla, kormányról vezérelhető lock-out pl.
Teszteltük: Klikk ide! További infó, holkapható, stb.
Hirdetés