GT Sensor 1.0

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2014/04/23
Hirdetés

Felszereltség

Váz Villa
Fully, alu
egyenesebb testtartás
normál fejcső
Váz rugóstag: 0-120 mm
Lock-out: Van
9 mm tengely
Fox 32 Float CTD
Külső csillapítás állítási opció
Lock-out: van
Villa rugóút:
0-120mm 15 mm tengely
   
Fék Váltó
Formula RX
hidraulikus tárcsafék
180mm- 160 mm rotor
Shimano Deore XT
   
Hajtómű Kormány
Shimano XT szélesség: 640-720mm között

   

Szubjektív vélemények
 
SiMoon
26-os kereke ellenére kellően játékos, össztelóssága révén simán veszi a terepakadályokat. Maratonra ne válaszd, de élvezkedésre tökéletes.

Kimura
Nálam eddig a teszt legjobb biciklije, halad rendesen felfelé, lefelé is. 26-os a kerék, úgyhogy úgy mozgatod magad alatt ahogy szeretnéd, szép, kezes, finom. Áááá, egy álom! Ha egy bicikli kéne élménybiciklizni, tuti ezt venném.

CicaBetty
Ezt a kerékpárt már a kerékpárszállítón kiszúrtam magamnak, egyből tudtam, hogy elsőként őt viszem el kipróbálni. A kerékpár hamar beváltotta a hozzá fűzött reményeimet és nem is okozott csalódást a teszt ideje alatt. Akár felfelé kaptattunk a köves meredeken, akár lefelé suhantunk gyökerek és sodró kavicsok között. Összteleszkópos kivitele ellenére is ideális súlyú kerékpár, amellyel változatos terepen nem csak a lejtőzés élvezetes. Ideálisnak tartom a tökéletes élménybringázáshoz.

KisDzsoni
Kellemes 26-os, igazából minden egyben van. A váz kényelmes. Felfelé megy, lefelé jól lehetett pakolni. 1-2 extra esetleg hiányozhat róla, kormányról vezérelhető lock-out pl.

Teszteltük: Klikk ide!
További infó, holkapható, stb.
Hirdetés
Hirdetés