Zöld-fehér bringás csapatra koccinthatunk! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2011/02/08
Új magyar kerékpáros csapattal színesedik a mezőny 2011-re
Hirdetés
Új magyar kerékpáros csapattal színesedik a mezőny 2011-re, a zöld-fehér Bátorfi-Agria KTK az egyik legjobb 23 év alatti versenyzőnkre, a tavaly még az egyetlen hazai profi gárdát erősítő Fejes Gáborra épül, kiegészítve rutinosabb bringásokkal, amatőr sorral, valamint triatlonosokkal.
 
81325-csapat2.jpg
 
A Bátorfi-Agria KTK csapata több hónapos előkészületek után február 23-án Egerben lép a közvélemény elé. A Megyeháza Telekessy termében Dr. Bátorfi Béla elnök mutatja majd be a versenyzőket a sajtó munkatársainak.
A csapat névsora: Fejes Gábor, Kónya Tamás, Lengyel Gábor, Takács Tamás, Király Zoltán, Steiner György, Ördög Krisztián, Balogh Csaba, Szeredi Róbert, Molnár Zsolt, Molnár Ádám, Tóth Norbert, Tóth Kálmán, Bocskai Dániel, Czmorek Zoltán, Hegyes János, Rizsavi István, Kuti Géza, Molnár Pál.
81325-mez.jpg
A Bátorfi-Agria KTK első „összetartására” december végén, a névadó támogató, a Bárorfi Fogászat évzáró rendezvényén a budapesti Symbolban került sor, ahol a Showder Klub humoristái és a Smile Band zenekar szórakoztatta a résztvevőket, így a csapatunk jelenlévő tagjait is.
Az új zöld-fehér mez, melyet felhúzva számos „alkalmi szurkolóra” számítanak a Bátorfi-Agria KTK tagjai a versenyeken:
A Bátorfi-Agria KTK kiemelt versenyzői Orbea Onyx kerékpárokat hajtanak majd 2011-ben
81325-bico.JPG
Hirdetés