WTB PimpMyBike eredményhirdetés Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2019/07/22
Indulhat a tuning.
Hirdetés

Van három kényes pont a kerékpáron, amik kiemelten fontosak a komfortérzet kialakulásában: ez a nyereg, a markolat, valamint a külsőgumi. A nyereg ugye a legnemesebb testrészünk megtámasztásáért felel (erről egy videóban már ki is fejtettük a véleményünket), a markolaton múlik az, hogy mennyire tudjuk biztos és friss kézzel irányítani a kerékpárt és a külsőgumiktól függ az, hogy mennyire lesz megbízható és kényelmes a talajjal való érintkezés. 

Hogy erre felhívjuk a figyelmet, PimpMyBike nyereményjátékunk keretében egy szerencsés kiválasztottnak felturbózzuk a Mountainbike bringáját minőségi WTB nyereggel, WTB markolattal és WTB külsőgumival. Sőt, hogy az egyedig igényeinek leginkább megfelelő legyen a művelet, a WTB tesztnyereg programjának köszönhetően több nyerget is lehetősége lesz kipróbálni, hogy megtaláljuk a számára legmegfelelőbbet.

 

WTB PimpMyBike
WTB PimpMyBike

Illusztráció - a tényleges nyeremények a nyertes választásától és kerékpárjától függően változhatnak

 

WTB (Wilderness Trail Bikes)

A WTB (Wilderness Trail Bikes) egy 1982-ben alapított, kaliforniai márka, tehát mondhatjuk, hogy a mountainbike irányzattal egyszerre látták meg a napvilágot. Mivel folyamatosan aktívak maradtak az azóta eltelt évtizedekben (még Tom Ritchey bringáin is eleinte WTB gmik díszelegtek), tapasztalatuk van bőven. A WTB-nek köszönhetjük többek között az első 29"-es gumit, de a manapság oly népszerű Plusos külsők piacára is elsőként toppantak be. Kínálatuk meglehetősen széles, az enduro és trail kategóriák mellett XC felhasználásra és Gravel terepre is gyártanak magas minőségű gumikat. Néhány példa a népszerű külsők közül:

WTB Riddler

A WTB sportolójáról, Nathan Riddle-ről kapta a nevét. Vad, nyers sebességet és biztos úttartást ad a kanyarokban és felüthetetlen – pont mint Nathan stílusa.

Szükséged van egy olyan gumiköpenyre, amely játékban tartja a lábaidat órákon keresztül, mégis ott van a szeren a kanyarokban is. A Riddler az agresszív oldalsó bütykök találkozása egy gyors futófelülettel, így az egyenesekben gyors, a kanyarokat pedig úgy veszi, ahogy azt szeretnéd.

WTB Nano

Gyooooors!!!! A Nano 40c-t gyorsaságra tervezték. Egy igazi gravel romboló, amely kielégíti az igazi nagy cyclocross gumi követelményeit is. Mindenki megdönthetetlen kedvence.

WTB Nine Line

Gördülékenység egyenletes mikro bütykökkel párosítva, amelyek jelentős laterális tapadást és erőfeszítés nélküli gyorsaságot hoznak. Lekerekített profilja és mintázata kiszámíthatóvá teszi.

 

A gumik mellett sokszor találkozhatunk a WTB márkával a kerékpáros nyergek között (pláne, hogy most dübörög az ingyenes WTB nyeregtesztelési lehetőség országszerte). Gyakorlatilag mindenféle felhasználásra és fenéktípushoz találhatunk nyerget, nem igazán létezik olyan bringás, akinek ne tudnánk megfelelőt találni a palettában. Népszerű nyergeik közül nehéz kiemelni hármat, de azért megpróbáljuk:

WTB Koda Pro

A WTB Koda Pro nyereg Rebecca Rush visszajelzései alapján készült, aki végeláthatatlan utakon is ezt a nyerget használja. Az egész napos kényelem a nagyvonalúan nyitott középső csatornának köszönhető, amely a támaszt nyújtó külső zónák mellett enyhíti a nyomást az érzékeny területeken. Rövid orra akadálymentes fel- és leszállást biztosít, míg enyhén lecsapott alakja megfelelő támasztékot nyújt. A Koda formájával mindenki elégedett lehet, elsősorban nőknek készült, de nem kizárólag női specifikus.

WTB Comfort

A sportos WTB Comfort nyereg tökéletesen megfelel azoknak, akik egy vastagon párnázott, széles ülőcsont támasszal rendelkező nyerget keresnek szabadidős felhasználásra. A Comfort a WTB bevásárló flottájának hivatalos nyerge.

WTB Rocket

A WTB Rocket egy hihetetlenül sokoldalú nyereg. Ez a nyereg a megfelelő választás azoknak, akik ezt a sportot megnyerik, egy kétperces hajmeresztő downhilltől kezdve egy 2700 mérföldes egyéni időfutamig.

wtb-ny-rocket.jpg
wtb-ny-rocket.jpg

 

A WTB a külsőgyártásban már nagy tapasztalatot szerzett a jó tapadás megalkotásában, ezért az általa gyártott markolatok is magas tapadásukról és kényelmükről ismertek a kerékpárosok körében. Bilincses, vagy Pad-Loc rendszerű markolatok közül választhatjuk ki magunknak a legmegfelelőbbet. Többek között az alábbi három markolatot érdemes kipróbálni:

WTB Ace Padloc

A PadLoc technológia gumírozott ék alakot jelent, amely növeli a kényelmet és az irányíthatóságot. A gumírozott ék alak tökéletesen illeszkedik a PadLoc kormányhoz, így a markolat nem tud elfordulni, illetve a kényelem egyedülálló szintjét biztosítja.

wtb-m-padloc.jpg
wtb-m-padloc.jpg

WTB Comfort Zone

A Comfort Zone bilincses markolat nagy, puha felülete nagyobb területen oszlatja el a erőt, így megakadályozza a fájdalom fellépését. Puha DNA gumi és sima szélei teszik a Comfort Zone markolatokat bestsellerekké minden kerékpáros között.

wtb-m-comfort.jpg
wtb-m-comfort.jpg

WTB Commander

Jerome Clementz választása. A kiemekedő betűk megmutatják a világnak, hogy te vagy az irányító. A Kontakt gumi és a Padloc technológia megakadályozza a markolat elmozdulását és kézzelfogható érzést nyújtanak. Tekerj keményen és válts a boldogságra!

wtb-m-commander.jpg
wtb-m-commander.jpg

 

PimpMyBike eredményhirdetés

A szerencsés nyertes pedig: Lengyel Attila és GT kerékpárja

Lengyel Attila GT kerékpárja Forrás: Lengyel Attila
Lengyel Attila GT kerékpárja
Kép forrása: Lengyel Attila

 

Kun Tamás egy Superior XC kerékpárral (visszajelzés hiányában újra sorsoltunk)

Játékszabályzathoz klikk ide!

 

Hirdetés