Újra Tisza-tó maraton, tókerülés és túra

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2012/07/05
Tisza-tó Maraton (2012 szeptember): Elkezdődött a nevezés, felkerültek a kiírások
Hirdetés

 

A tavalyi év sikeres debütálása után, 2012-ben ismét Tisza-tó maraton, tókerülés és túra. szeptember 15-én kerül sor a Tisza-tónál. A futamok kiírásai és az internetes előnevezés is elkezdődött és az előnevezési díj természetesen kedvezményeket is tartogat! 

Minden futam előnevezője ajándékba kap 1 db ingyenes, egész napos felnőtt belépő a Robin Kalandsziget élményparkba , 3.900 Ft értékben. Az ajándék átruházható, de csak 2012. szeptember 14-én vagy 2012. szeptember 15-én használható fel a Kalandpark nyitvatartási idejében. Bővebb infó a parkról és szolgáltatásairól itt: facebook.com/RobinKalandSziget

 

Három táv, három különböző kihívás

A Tisza-tó Maratonon idén is három különböző futamból választhatnak az érdeklődők. 

A során a terep teljesen sík, de a 134 km-es táv és a változó irányú szél rendesen megdolgoztatja az izmokat. A futam első köre végig a tó körüli gáton halad, majd a második kör felénél, Kisköre után letérünk a gátról és kb. 15-20 km erejéig az "igazi" országúton folytatódnak a küzdelmek, majd a befutóra visszaérkezünk a poroszlói gátra.

 



 

A II.PORT.hu Tisza-tó kör végig a jó minőségű, aszfaltozott gáton halad a Tisza-tó körül, a 65 km-es táv teljesítése során a tó teljes környezetét megismerhetjük.

A kerékpározással most ismerkedőknek és a kisgyerekeseknek a a lehet a megfelelő választás, mely a könnyű, 40 km-es távjával a Tisza-tó vadregényes tájain kalauzolja át a résztvevőket. Ez a túra nem verseny, itt nem az elért időeredmény a fontos, hanem az, hogy jól érezd magad és felfedezd a Tisza-tó szépségeit. A kerékpáros túrát egy rövid, de annál látványosabb hajókirándulás is színesíti, melyet beépítettünk az útvonalba.

Kiemelt szállásadó partnerünk az idei évben is a Tisza-tó egyetlen négy csillagos, wellness hotele a Tisza Balneum hotel , mely speciális csomagajánlattal várja a bringásokat, melyben egy lábmasszázs is helyet kapott. A környékbeli szolgáltatók idén is speciális ajánlatokkal várnak benneteket a Tisza-tó Maraton ideje alatt

A szállásajánlatok szintén foglalhatóak internetes oldalunkon keresztül ITT!

 



 

A különböző futamokra kapott rajtszámok az idei évben is tombolaként (is) funkcionálnak, mely során 500.000 Ft értékben kerülnek bringás ajándékok kisorsolásra. 

További információ, részletes futam kiírások, előnevezés és szállásfoglalás megtalálható a honlapon. 

 

A Tisza-tó Maraton 2012 programja: 

2012. 09. 14., Péntek:

- 12'00 - 20'00 között: regisztráció és rajtszám átvétel a Tisza-tó Maraton minden futamára Poroszlón

 

2012. 09. 15., Szombat:

- 07'00 - 10'00 : regisztráció és rajtszám átvétel a Ta Tisza-tó Maraton minden futamára Poroszlón

- 10.30 : Cube Tisza-tó Maraton rajtja

- 10.40 : rajtja

- 10.45 : Capriolo Tisza-tó Túra rajtja

 

A Tisza-tó Maraton futamok részletes kiírása az alábbi linkeken érhetőek el :

-    - maratonozóknak, végig országúton (134 km)

-   PORT.hu Tisza-tó Kör    - túrázóknak, végig a tó körüli gáton (65 km) 

-     - kezdőknek, gyerekeseknek aszfalton és földes úton (42 km)

 
Hirdetés