Troy lee design cuccok

Troy lee design cuccok

Nagy Zsolt
Nagy Zsolt
2015/12/22
Izgalmas, színes és menő mintás bringás hacukák
Hirdetés

Szereted a menő mintákat, szép színeket? Szeretnél kicsit kilépni a megszokottan ritka unalmas bringás trendekből?

Ha nem, akkor ne is olvass tovább, ha mégis, akkor a Troy Lee cuccok neked valók.

A cég ruháiban teker Steve Peat, Aaron Gwin és Brandon Semenuk, hogy csak a leghíresebbeket említsük. A cég fő célcsoportja a motocrossosok, extrém bringások, és ezen túl azok a hétköznapi montisok és városi harcosok, akik nem testhez símuló hacukában akarnak tekerni menni.

Most nyitottak azok felé is, akik nem akarnak durvulni, csak egy jót kirándulni. Nekik készültek a hátul zsebes pólók, vagy a SkyLine szett, ami női és férfi változatban is elérhető.

 

 

Minden évben előrukkolnak legalább egy olyan szettel, ami nálam Most Wanted kategória, magyarul azonnal megvenném. A fő csapásirányuk a jól látható, színes, extrém mintás ruhákban van, de aki a szolidabb dolgokat szereti, az is talál megfelelőt.

 

 

Az idei év két új extrém dobása a space camo, és az “anarchy”, ami érdekes párduc minta keveredése fluo színekkel.
 

troy lee design camo Forrás: troy lee design
troy lee design camo
Kép forrása: troy lee design

 

Beszéljünk a minőségről

Egy mezt nem nagyon lehet elrontani, ha jó a szabása, onnantól kezdve működik a dolog. Mégis, valahogy a downhillesek legnagyobb része Troy Lee cuccokaban teker. Ennek az oka nem hiszem, hogy csak a marketing lenne, hanem azok a kis apróságok, amik a ruhát jobbá teszik, mint a többi gyártóé.

Ami külön szót érdemel, azok a cég sisakjai

Ezek itthon nagyon drágának tűnhetnek a kezdő 60-70 ezres árukkal, a drágábbak pedig már 120-140 ezerbe kerülnek, de a karbon héj, és az a sok extra amit belepakolnak egy-egy sisakba mind azért van, hogy megvédje az életünket, amiért pedig szerintem semmi sem drága.

Amitől egy short több lesz

A BIB short egy kicsit vastagabb anyagból készült a megszokottnál és rengeteg okosságot tartalmaz. Kezdve, hogy gumis az anyaga a derekánál (1), ezért tekerés közben nem csúszik le. A másik okosság, hogy a zsebeknél a cipzár fedőrétegében van egy mágnes (2), megakadályozva, hogy elhagyjuk a dolgokat a zsebünkből. Aztán még a száránál hátul egy fényvisszaverő csík is van (3). Övet nem kell használni hozzá, mivel egy patentos megoldással remekül a méretünkre tudjuk állítani a derékbőséget (4). A saját tapasztalataim elég meggyőzőek a márkával kapcsolatban, de elég megnézni, hogy egy bike parkban hányan hordják a termékeiket. Ez a nadrág szerintem elpusztíthatatlan, legalábbis, nekem eddig nem sikerült nem hogy elszakítanom sem, de bármilyen kár okozni benne sem.

 

troy lee design bib Forrás: troy lee design
troy lee design bib
Kép forrása: troy lee design

 

Nem csak a pasiknak

Nem csak a férfiakra gondolnak, a szebbik nem képviselői is rengeteg menő ruhát és kiegészítőt találhatnak maguknak. Gyártanak védőfelszerelést, sisakot, kesztyűket is, a legjobb minőségben, menő, csajos mintákkal és színekkel.

 

troy lee design women Forrás: troy lee design
troy lee design women
Kép forrása: troy lee design

 

Minden színű ruhához találhatsz magadnak hozzá való kiegészítőt

A kesztyűk igen jók, évek óta használok több félét is, a vékonyabb XC-set és a vastagabb DH-sat, de egyik sem szakadt még ki soha, pedig estem is bennük párszor.

Persze nem csak bringázás közben használható ruházatuk van, az aktuális őszi katalógusban találni rengeteg pulcsit, pólót, sortot, farmert, szóval teljes utcai szettet is. Kedvenceim az olyan pólók, amiknek a hátulján szintén van kis zseb, így bringázás közben akár az mp3 lejátszót is berakhatjuk oda, hogy könnyen elérhessük.

 

 

A ruhákat pedig a Velvárt kerékpárüzletben lehet felpróbálni.

 

Velvárt kerékpárüzlet Forrás: Kimura - Mozgásvilág.hu
Velvárt kerékpárüzlet
Kép forrása: Kimura - Mozgásvilág.hu

Galériához klikk a képre!

 

Érdemes benézni, mert egyrészt hatalmas a választék, másrészt karácsonyra rengeteg akcióval várják a látogatókat.

Velvárt kerékpárüzlet

Hirdetés