Tesztelés menete Hír

2015/07/24
...
Hirdetés

Odajössz, regisztrálsz, kapsz karszalagot, tesztelsz

- fejvédő viselése kötelező
- a teszteken mindenki saját felelősségére vesz részt! 
- 18 év alatt csak szülői engedéllyel! Az erről szóló írott nyilatkozat hiányában, nem tudtok tesztelni! 
- ha kérik, kölcsön megállapodás aláírása a teszt centerekkel
- a sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra  visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
-
 elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és ezért ellenszolgáltatást nem kér.
- a rendezők utasításait a résztvevő köteles betartani. 
- a kerékpárokat kijelölt tesztútvonalon és/vagy a túravezetők által mutatott útvonalon lehet tesztelni. Ezen útvonalakról letérni nem szabad.
- részt vevők feltétel nélkül beleegyeznek abba, hogy személyes adataik (név, cím, telefonszám, e-mail cím) Mozgásvilág Kft. adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervezők és a Kiállítók minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassák. Az adatszolgáltatás önkéntes.
- a változtatás jogát fenntartjuk.

 

Azon részt vevő számára, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló információkkal, hírlevelekkel megkeressék, adatai törléséhez, illetve a leiratkozáshoz a szervezők a törvényeknek megfelelő lehetőségeket biztosítják.

 

Jelentkezés
 
Az idei évben fontos változás, hogy kötelező regisztráció lesz a helyszíni infopultnál. Ennek előnye az, hogy elég egyszer eláírni a felelősség nyilatkozatot, a tesztsátraknál már nem szükséges. Ezzel gyorsabbá válik a tesztelés is, kevesebb sorbanállás, több bringát próbálhattok ki.
 
Jelentkezz előre online, hogy a helyszíni regisztráció még ennél is gyorsabb legyen. Ezen kívül az előre regisztráltakat értékes nyeremények és extra ezmegaz várja..
 
 
Online jelentkezés itt...

Hirdetés