Ennek örülni fog, aki télen is bringázik

(x) - Támogatott tartalom
2015/12/10
Ha nagyszülő korodban is szeretnél tekerni...


Ha nagypapa vagy nagymama korodban is szeretnél tekerni, ajánlom figyelmetekbe a következő térdmelegítőt!

Mind munkába járáshoz farmerra téve, mind sportoláshoz (téli neoprén nadrággal együttesen használva) is kiválóan alkalmas viselet. Hátul nyitott - így nem zavar tekerés közben! Tépőzáras kialakítás - így könnyedén fel és levehető!

Mi is teszteltük olyannyira, hogy a mai napig is ezt használjuk. Igazából nincs párja a piacon, nagyságrendekkel jobbnak és praktikusabbnak bizonyult számunkra mint az összes többi térdmelegítő. Ezt végre ésszel tervezték, gyártónk minden visszajelzést megfogadott és végül elkészült a mostani végleges változat.

Térdmelegítő
Térdmelegítő

Kollégám az év miden munkanapján bringával jár dolgozni így városi környezetben tesztelte. Éves szinten 5000 km-t teker. Jómagam országúton és terepen is használom és 100% meg vagyunk vele elégedve. Fél pillanat alatt fel és levehető tekerés közben nem csúszkál. A tépőzáras megoldás miatt van benne egy pár centis játék ami miatt mind vastag nadrágra is fel lehet venni és a bringás gatyára is.Nem ragozom tovább ...... tök jó!

Jellemzők:
Térdmelegítő mely neoprén anyagból készült, hazai gyártásban. Kerékpározáshoz, motorozáshoz kiválóan alkalmas.
Hátul nyitott, egyedi tépőzáras kialakítás. Ezek a specifikációk lehetővé teszik, hogy könnyedén , gyorsan fel és levehető, nadrág szárára kívülről is felvehető, mozgásban nem zavaró.

Méretek, ár itt....