Menü

2012.08.30.     Hozzászólás 1

Tekerj a Tüskevár tájain: Tour de Zalakaros kerékpáros nap

Tekerj a Tüskevár tájain: Tour de Zalakaros kerékpáros nap, szeptember 8-án!


Mindenki emlékszik a Tüskevárból ismert beregre, Matula bácsi birodalmára, nos a Kis-Balaton környékén járva szinte minden úgy fest, ahogy a regény lapjain olvashattuk. Hatalmas területen, ritka madárfajokat figyelhetünk meg, és háborítatlan utakon bringázhatunk a tó körül.


2012. szeptember 8-án, a Zalakaros főteréről reggel 10 órakor rajtoló Karos-Spa Kis-Balaton családi bringatúra során, egy könnyű, 33 kilométeres kerékpár túra keretében fedezhetjük fel ezt a varázslatos vidéket. A túra érinti a természetvédelmi területen fekvő Kis-Balaton házat és a Kányavári-szigetet is, ezen a két pontok lesznek a frissítő állomások felállítva, ahol feltölthetjük víz és étel készletüket.

82581-tourdezala2.jpg


A komolyabb kihívást kereső kerékpárosokat ugyanezen a napon egy 118 km hosszú országúti teljesítménytúra várja, a Zalai-dombság tájain kalandozva, helyenként 15-20%-os emelkedőkkel és szőlőhegyekkel.  


Az indulók között 1 millió Forint értékben Karos Spa szállásutalványokat és további 300.000 Forint értékben kerékpáros tárgyakat sorsolnak a szervezők, valamint minden induló a zalakarosi termálfürdőt is meglátogathatja a túra hétvégéjén rajtszáma felmutatásával.
További információ, előnevezés és kedvezményes szállásfoglalás: www.tourdezalakaros.hu