Te milyen monti maratont szeretnél?

X-trame.hu
2013/02/14
Mondd el és nyerj ingyen nevezést! S egíts egy olyan versenyt szervezni, ami pont olyan lesz, mint amilyet Te szeretnél.
Hirdetés

A jó hír, ha elmondod a véleményed a kérdőív kitöltésének segítségével, akkor nem csak egy olyan Maratont nyerhetsz, ahol maximálisan figyelembe veszik a vágyaidat, hanem egy ingyen nevezést is kaphatsz, ha szerencséd van, és a kérdőív kitöltői közül Te leszel az egyik a 3 szerencsés nyertes közül.

Sok kerékpáros rendezvénnyel a hátunk mögött úgy döntöttünk, létrehozunk egy új monti maraton sorozatot. Igen tudjuk, már van ilyen, ráadásul jók, de mi hiszünk abban, hogy tudunk újat hozni a maraton versenyekben.

 

Mi lesz az új?

Mi is részt vettünk szervezőként sok rendezvényen. Azt gondoljuk, hogy mind jó volt, de egy valami maradt ki eddig: Az pedig, hogy megkérdezzünk Téged, az indulót, mit szeretnél. Ez lesz a különbség.

Tudjuk hogyan kell útvonalat biztosítani, erdészekkel megegyezni, de amit nem szeretnénk kitalálni, hogy a Te fejedben mi van, Te mit szeretnél. Ezt ezzel a kérdőívvel szeretnénk megtudni.

 

Amiben biztosak vagyunk és fix dolgok, az a név, a helyszínek és az időpontok.

Név: Nyugat Maraton Kupa (Nyugat magyar ország legszebb tájain fogsz tekerni)
Helyszínek időpontok:
Zirc – 05.12.
Balatonfűzfő – 06.23.
Herend – 08.18.

A nevezés indulása: 02.15. – ekkorra kiértékeljük a kérdőíveket, és indulhat a nevezés.

 

Ami még kérdés és nem tőletek várjuk rá a választ, hogy lehetünk-e a magyar kupafutamok részei. Bízunk benne, hogy igen, mi mindent megteszünk a döntés a szövetségen áll.

 

Az összes többi kérdést viszont feltesszük neked, és reméljük, megválaszolod. Milyen témákkal kapcsolatban kérdezünk?

- Rajtcsomag
- Nevezési díj
- Frissítő állomások
- Stb.

Kérlek, segíts nekünk egy olyan versenyt szervezni, ami pont olyan lesz, mint amilyet Te szeretnél. Töltsd ki az alábbi kérdőívet, és nyerd meg a 3 ingyen nevezés egyikét.

FONTOS információ, hogy célunk kiszolgálni a versenyzőket, akik azért jönnek majd, hogy pontokat gyűjtsenek, egymással versenyezzenek, és azokat is, akik a táj, a hangulat, és a jókedv miatt indulnak. Hiszünk benne, hogy ez megoldható. Segíts, hogy ez valóban így legyen!

 

Tehát akkor a kérdőív (max 5 perc a kitöltése)

  

Hirdetés