Menü

2009.09.14.     Hozzászólás 0

Szerdától ismét Bringázz a Munkába!

Szeptember 16-tól újra indul a Bringázz a munkába őszi kampánya.Ugye, te sem akarsz lemaradni? Gyere, és csatlakozz a nap mint nap kerékpárral közlekedők folyton növekvő táborához, értékes ajándékokért!


A BAM őszi kampányában egyének vagy maximum ötfős csapatok vehetnek részt, regisztrálni és a csoport eredményét jegyezni a www.bringazzmunkaba.hu oldalon lehet. A rendezvény egyik célja megtalálni azt a céget, ahol a legnagyobb arányban bringáznak a munkatársak. A cégeket öt kategóriába sorsolják, méretüktől függően.


A szeptember 16-tól, vagyis most szerdától egy hónapon át tartó akcióban legalább hétszer kell biciklivel munkába menniük a regisztráltaknak. Azok között, akik ezt teljesítik, azok jó eséllyel pályázhatnak a 7 ezer ajándék egyikére.

Továbbá a Bringázz szoknyában és öltönyben elnevezésű kezdeményezéssel a szervezők a kerékpározás természetességét kívánják hangsúlyozni, azt, hogy speciális öltözet nélkül is lehet használni ezt a közlekedési eszközt. A Bringázz az egyetemre alkampány célja kideríteni, melyik Magyarország legbringásabb felsőoktatási intézménye, illetve kara.

Így aztán semmi más nem maradt hátra mint rákészülni a szerdai indulásra, még nem vagy elkésve, ha megjött a kedved regisztrálj!
Olvass többet a témáról: bicikli, kerékpár, BAM