Rock Machine Roadshow Dunaföldváron Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/05/18
Részletek a szombati dunaföldvári tesztnappal kapcsolatban...

A Bike & Byte tulajdonosával beszélgettünk a Rock Machine Road Show közelgő dunföldvári állomásával kapcsolatban.

Részletek a szombati dunaföldvári tesztnappal kapcsolatban itt...

 

Hogyan mutatnád be a Bike&Byte kerékpárüzletet?

Boltunkat Dunaföldváron 2008-ban nyitottuk családi vállalkozásként. Sok vásárlónk kérdezi, hogy miért a két profil? Nos, az informatika a szakmánk, a kerékpározásba pedig fiúnk (Zsolesz) révén szerelmesedtünk bele, aki aktív és igen eredményes hegyi kerékpáros volt. Így lettünk 2:1-ben Bike&Byte üzlet.

Elsődleges célunk a kerékpározást kedvelők számára olyan komplett bolti- és szerviz szolgáltatás nyújtása, ahol egy helyen megtalálható minden, amihez a hétköznapi-, sport- ill. a túrakerékpározás során szükség lehet. Törekszünk minőségben megbízható, árban elfogadható termékeket biztosítani vásárlóinknak. Üzletünkben a légkör családias: kötetlen beszélgetések, szaktanácsadás, így garantált a jó választást.

Miért ajánlanád a Rock Machine márkát?

Forgalmazott kerékpárjaink közül kiemelt márkánk a Rock Machine. Ár – érték arányban a piacon kapható egyik legjobb márka. Vásárlóink visszajelzései és a szerviz tapasztalataink is igazolták, hogy jó döntés volt felvállalni a forgalmazását.

 

 

 

Hová tervezed a tesztnapot?

A Rock Machine kerékpárok népszerűsítésére, és mert épp 2 éve került átadásra a Dunaföldvárt
Solttal összekötő kerékpárút, várunk kicsiket és nagyokat a Bike Logistics és a Bike & Byte szervezésében rendezendő ROCK MACHINE ROAD SHOW–ra.

Helyszín: Dunaföldvár, 2017.05.20. 10 – 17 óra DUNAPARTI SÉTÁNY

Milyen programokkal készültök?

- Akadály pálya gyerekeknek
- Mini túra teszt bringákkal (pedelec is)a Solt-Dunaföldvár kerékpárúton
- Kerékpumpáló verseny
- Zsíroskenyér-parti, jó hangulat!

Helyszín megközelítése: Dunaföldvárt a 6-os főút szeli ketté, a főútról bármelyik bejárón a központ felé vedd az irányt, mind a 3 bejáró a főtérre visz, ahonnan a halászcsárdát keresve juthatsz a dunaparti sétányra. Tesztelj velünk!

Gyere el Te is a Rock Machine Road Show következő állomására!