Radioshack: az új Madone Hír

Dávid - Trekbikes.hu
2009/12/12
Megérkezett a Lance Armstrong által vezetett Radioshack csapat Madone országútija!
Hirdetés
Nézzétek meg a képeket az új csapatmezzel együtt, klikk fent a galériára!
A Trek hivatalosan bejelentette, hogy a cég kerékpárjait fogja használni a Team Radioshack nevű profi országúti kerékpárcsapat a 2010-es szezonban. A csapatvezető Johan Bruyneel, aki mellett ott lesz még Lance Armstrong, plusz tizenegy korábbi Astana-csapattag is.
80413-radioshack-az-uj-madone2.jpg
Dean Gore, a cég marketingvezetője így nyilatkozott: Izgatottak vagyunk, hogy ilyen kiváló minőségű kerékpárokkal és alkatrészekkel láthatjuk el a Team Radioshack-et. Professzionális versenyzőket támogatunk, ami azt jelenti, hogy a lehető legkiválóbb termékeket fogjuk továbbra is megalkotni, s reméljük, hogy a jövőben is megmarad a partneri kapcsolat.
 
A két fél december 7-12 között tartja első megbeszélését és edzőtáborát az Arizona-i Tucson városban, amikor is a csapattagok kipróbálják az új, a Radioshack számára gyártott Madone típusú országúti kerékpárokat és Bontrager kiegészítőket. A versenyzők emellett még a 2011 Speed Concept prototípusú időfutamút is letesztelhetik, melyet először a jövő év januári Tour Down Under-ön lehet majd látni.
80413-radioshack-madone4.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés