Pro-User eredményhirdetés

Pro-User eredményhirdetés

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Támogatott tartalom
2023/05/15
100 000 Ft értékű Pro-User vásárlási utalványt sorsoltunk.

Nyereményjáték eredményhirdetés

Egyik szerencsés játékosunk 100 000 Ft értékű Pro-User vásárlási utalvánnyal let gazdagabb, amit bármely általa választott kerékpárszállítóra beválthat (a készlet erejéig természetesen).

A szerencsés nyertes: endruboy20

Játékszabályzathoz klikk ide!

Pro-User kerékpárszállítók

Ha valaki manapság autós kerékpárszállítót keres, számtalan megoldás közül válogathat, ám a sok lehetőség meg is nehezítheti a megfelelő modell kiválasztását. Kevesen tudják Magyarországon, hogy a megfelelő kerékpárszállító, kerékpártartó kiválasztását érdemes egy szakértővel átbeszélni, hiszen hosszútávú döntés, mely meghatározza majd a kerékpárszállítással kapcsolatos élményeinket. Mennyire lesz komfortos, egyszerű és biztonságos. A Pro-User szakértő eladói a rendelkezésre álló lehetőségek és saját tapasztalatok alapján segítenek megtalálni a lehető legjobb Pro-User kerékpárszállító modellt.

Néhány kiemelt példa a Pro-User kínálatából

Pro-User Xplorer+

Sportos kialakítású, összecsukható kerékpártartó 2 db kerékpár szállításához
Pro-User Xplorer+

A Pro-User Xplorer vonóhorgos kerékpárszállító rendkívül sportos és ötvözi az eddigi csúcskategóriás Pro-User kerékpárszállítók minden előnyét: összecsukható, dönthető, a nyeregcsőnél rögzíthető hozzá a kerékpár (karbonváz esetében abszólút előny), zárható a szállító az autóhoz és a kerékpár a szállítóhoz is.

Bővebb infó...

 

Pro-User Diamant SG3

Sportos kialakítású, összecsukható kerékpártartó 3 db kerékpár szállításához.
Pro-User Diamant SG2 Plus

Ha tároló hely hiánnyal küzdesz, akkor mindennél többre fogod értékelni ennek a tartónak az összecsukhatóságát. Mert bizony a Diamant egy nagyobb koffer méretére összehajtogatható, és így könnyedén tárolhatjuk használaton kívül akár az előszoba szekrény aljában is. A tartóra ránézve rögtön látjuk, hogy a tervezők sok-sok órát töltöttek az asztal felett, elszántan rajzolva a vonalakat, és íveket. A Diamant letisztult és szép küllemű szállító lett, 3 kerékpár szállításához.

Bővebb infó...

 

Pro-User Diamant Bikelift

Elektromos lifttel a maximális kényelemért!

A piacon egyedülálló kerékpárszállító egy elektromos lift segítségével egészen a földig engedhető, majd felpakolás után visszaemelhető a vonóhorogra, szállítható magasságba. Ideális megoldás idősebb embereknek, vagy nehezebb (pl. elektromos) kerekpárokhoz.

Bővebb infó...

 

Pro-User Diamant II

Sokszoros holland teszt győztes kerékpárszállító, a Diamant család alapja. 
Pro-User Amber I

A ProUser Diamant kerékpártartó kettő bicikli szállítására alkalmas és különlegessége számos kényelmi funkció mellett, hogy teljesen összehajtható, így a tárolás és szállítás is teljes mértékben gondtalan. Ráadásul ebben egy kifejezett erre a ProUser kerékpárszállítóra méretezett táska is segédkezik.

Bővebb infó...

 

Pro-User Amber IV

A családosok Best Seller kerékpárszállítója
Pro-User Amber IV

A legnépszerűbb kerékpárszállító széria, az Amber a családi és nagyobb létszámú kerékpártúrákra is ajánl megoldást. A négy kerékpár szállítására alkalmas Pro-User Amber IV az egyik legjobb ár-érték arányú kerékpárszállító és természetesen dönthető és zárható is. Elérhető 3 és 2 kerékpárszállításra alkalmas kivitelben is.

Bővebb infó...