Petzl újdonságok 2020 Hír

Petzl újdonságok 2020 Hír

Kakuk András
Kakuk András
2019/08/06
10 dkg beülőt kérek- 90 gramm lett, maradhat?
Hirdetés

90 grammos beülő


A Petzl Fly beülő annyira egyedi, hogy egyből 4 szabadalommal rendelkezik. A 4-ből a kedves francia tervezők csak egyet árultak el, még pedig azt, hogy semmilyen csat nem található a terméken, helyette csomókat használnak, ahol kell. Az ultrakönnyű heveder 130 grammal érkezik a rikító narancssárga tasakban, de egyszerűen lefogyasztható, ha diétaként az összes szivacsot eltávolítjuk belőle. Így jutunk 90 grammnyi biztonsághoz, aminek már az eredeti narancs ruhája túl bő, ezért kapunk hozzá egy kisebb fehéret, ami nem nagyobb, mint egy átlagos ember tenyere.

Az eszköztartó fülekként használt vékony zsinórok is úgy lettek kialakítva, hogy egyszerűen bővíthetők legyenek, ezért állította a francia márka képviselője, hogy ez egyik legjobban felhasználható beülőt alkották meg. Amely bár főleg sí-, vagy sima alpinistáknak ajánlott, de minden minősítése megvan, hogy bármilyen mászó tevékenységhez alkalmazható legyen.

 

Petzl Fly Forrás: Paraferee - Mozgásvilág
Petzl Fly
Kép forrása: Paraferee - Mozgásvilág

 

900 lumen 10 órán keresztül - Petzl Swift fejlámpa

Az új Petzl Swift a legerősebb fejlámpa a gyártó kínálatában, aminek segítségével 150 méterig bevilágíthatod az előtted lévő utat. A bivaly erős fejlámpa természetesen az intelligens Reactive Lighting technológiával szerelték. A szenzorral felszerelt lámpa folyamatosan érzékeli az előttünk lévő teret és ha valamit talál akkor visszaveszi a fényerőt. Ennek köszönhetően pl. nem sül ki a saját szemed, ha térképet nézel. A kezelése rém egyszerű, egy gombbal megoldható, ami ráadásul zárolható, így el tudjuk kerülni azt a kellemetlen balesetet, amikor a táskánkban véletlenül bekapcsolódik a termék és mire használni akarjuk le is merül…
Az akkumulátorunk 10 óráig bírja, usb-n keresztül tölthető és még cserélhető is.

 

Petzl Swift Forrás: Paraferee - Mozgásvilág
Petzl Swift
Kép forrása: Paraferee - Mozgásvilág

 

Fejlámpa a kerékpáros sisakon és a bringán

Egy lámpa túrázáshoz, egy a bringára, egy futásra…Mire mindenhez van lámpád kiürül a pénztárca és a bankszámla is. Ennek most vége. A Petzl megalkotta azt a rém egyszerű kütyüt, ami hatalmas segítséget nyújt a kerékpárosoknak.
Öntapadós sisakadapter, tádááám…
4 adapter a sisakra, és máris rácuppanthatod a fejlámpádat.

+1

Adapter kormányra.

Ezt sem kell túlságosan mélyen elemezni. Egy adapter a bringa kormányra, amibe A Petzl Actic Core-ig terjedő fejlámpa belepattintható. 

Az újdonságokat keresd a hazai viszonteladóknál, hamarosan...

  

Hirdetés
Hirdetés