Out of Bounds Weekend Hír

www.xfactornet.hu
2009/05/14
Egy kihagyhatatlan, elérhető közelségű, hatalmas fesztivál Ausztriában, a 26Trix, iXS Európa DH Kupa és Ausztriai DH Bajnoki futamokkal július elején.
Hirdetés

Az évenként megrendezésre kerülő Out of Bounds Weekend egy különleges párosítását tartalmazza majd a freeride versenyeknek: az Ausztriai Downhill Bajnokifutamnak, az iXS Európa Downhill Kupának és természetesen a legendássá vált 26Trix dirt jump versenynek ad egyszerre helyet idén. De nem csak a leogangi kerékpáros park dirt vonala és a "Speedster" versenypályája nyújt majd szórakozási lehetőséget a július 9-12. közötti hétvégén.

    Az Out of Bounds Weekend indítja az európai kerékpáros nyarat. A legjobb dirt jump versenyzők fordultak már meg a 26Trix versenyen az elmúlt 3 évben, mint Andreu Lacondeguy (ESP), Jamie Goldman (USA), Grant Fielder (GBR), Trond Hansen (NOR), Darren Pokoj (AUS), Cam McCaul (USA), Benny Korthaus (GER), Yannic Granieri (FRA), Alex Pro (CAN), Martin Söderström (SWE), Sam Pilgrim (GBR) vagy Amir Kabbani (GER), és az idei megmérettetésen is hasonló nagy nevek várhatók. Az iXS Európa DH Kupa sorozat szintén nagyot fog ütni, hisz az egyik legizgalmasabb verseny sorozat. Az Ausztriai DH Bajnoksággal kombinálva ráadásul igazi akció dús csemegét ígér a gravitáció szerelmeseinek.

    A programok majd-nem-legendás részében lesz még BBQs, Bunny Hop verseny, kiállítói terület, és persze kő kemény after party is. Szombaton kihúzzák a Wings for Life játék (www.bikepark-leogang.com/en/wingsforlife) szerencsés nyertesét. A díj egy vadonat új Kona Stinky vagy egy hét két fő részére Leogangban.

 

A Kona főszponzorálásában a 2009-es Out of Bounds Weekend 4 napnyi akciót ígér a kilátogatók számára. Ha eddig kihagytad, most ajánlott előre bejelölni a naptáradban a hétvégét, hogy le ne maradj a világ legjobb dirt jump versenyzőiről, a "Speedster" pálya legjobb downhilleseiről vagy egy hatalmas buliról.

 

Be there or be square!
Hirdetés