Országúti kerékpárok 2020 Hír

Országúti kerékpárok 2020 Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2020/03/11
A sebesség már csak rajtad múlik.
Hirdetés
Neuzer Whirlwind 100 Forrás: Neuzer

Neuzer Whirlwind 100

Belépő az országútik világába a Shimano megbízható belépőszettjével. Férfi és női dizájnnal is elérhető.

176 900 Ft

Érdekel


Neuzer Courier RS Forrás: Neuzer

Neuzer Courier RS

Könnyű, feszes, igazán haladós aluvázas fitneszbringa 105-ös Shimano váltóval, Shimano fékekkel, gyönyörű dizájnnal.  Árában is verhetetlen.

182 900 Ft

Érdekel


Neuzer Whirlwind 200 Forrás: Neuzer

Neuzer Whirlwind 200

Shimano 105, megbízható, de könnyű alu váz, ami a láncvillák formájának köszönhetően jól csillapítja a rezgáseket.

193 900 Ft

Érdekel


Gepida Bandon 810 Forrás: Gepida

Gepida Bandon 810

Egyetlen hagyományos, országúti kerékpárunk, amelyet Shimano Claris szettel szereltünk. Könnyű váz és hajtás teszi élvezetessé és villámgyorssá a tekerést. Szigorúan aszfalton! 

199 900 Ft


Cube SL Road x Forrás: Mozgásvilág

Cube SL Road

Az SL Road egy olyan bringa, ami kétségtelenül a lehető legjobban le van csupaszítva.
Könnyű, erős és egyszerű, egyetlen célja, hogy a legkevesebb macerával juttasson el A-ból B-be.
Könnyű, erős, duplán húzott csövekből készített alumínium váza az erő, kényelem és tartósság legjobb
kombinációját nyújtják, ezt a hatékonyságot pedig alumínium merev villával párosítottuk a fürge irányíthatóság és alacsony tömeg érdekében.

204 990 Ft

Érdekel


Kross Pulso 2.0 Forrás: Kross

Kross Pulso 2.0

Kross fitness kerékpár Aluminium Superlite vázzal, Shimano Sora váltórendszerrel. A belső kábelvezetés mindössze egy a számos figyelmes technikai megoldás közül. Ez nemcsak a Pulso esztétikai értékét növeli, hanem segít a bowdenek tisztán tartásában, fokozza a megbízhatóságot, csökkenti a karbantartásigényt.

269 990 Ft


Kross Vento 3.0 Forrás: Kross

Kross Vento 3.0

A Kross Vento 3.0 Alu „endurance” vázgeometriával elsősorban hosszú távok kényelmes teljesítését tűzte ki zászlajára. A versenykerékpárokhoz képest kissé rövidebb felsőcső és hosszabb fejcső egyenesebb felsőtesthelyzetet nyújt, növelve a kényelemérzetet, illetve a magabiztos irányítást.  A karbon villa hatékonyan csillapítja a rezgéseket, emellett könnyebb is, mint a fémből előállított társai. A kényelem így hatékony, dinamikus haladással párosul. A modell férfi és speciálisan női változatban is elérhető!

299 990

Érdekel


Kross Vento 6.0 női Forrás: Kross

Kross Vento 6.0

A Kross Vento 6.0 karbon modellcsalád maga a vegytiszta sportosság. A korszerű technikai színvonalú karbonszálas alapanyagból készült váz agresszív geometriát kínál, amely felső kategóriás alkatrészekkel párosítva az aszfaltutakon kompromisszummentes kerékpáros élményt nyújt.

519 990 Ft


KTM Revelator 4000 Forrás: KTM

KTM Revelator 400

Vérbeli sportos országúti kerékpár, komfortos geometriával és magas szintű felszereltséggel. Az itthon megszokott útviszonyokra ideális, rugalmas, de határozott energiaátadást biztosító karbonváza és felszereltsége teszi igazán izgalmassá.

669 000 Ft

Érdekel


Cube Attain GTC SL x Forrás: Cube

Cube Attain GTC SL

Az Attain GTC SL az esztétika és funkcionalitás mesterműve, még akkor is, ha mi mondjuk magunkra. Ez a nagy teljesítményű versenygép a nagyszerű kényelmet egy csúcs karbon váz kiemelkedő gyorsíthatóságával és a legmodernebb tárcsafékek nyújtotta biztonsággal ötvözi.

699 990 Ft


Gepida Cassis 105 Forrás: Gepida

Gepida Cassis 105

Nevéből adódóan az E-Road palettánk második darabját Shimano 105-ös váltórendszerrel szereltük és szintén megkapta az új Bafang M800-as rendszert, ami az egyik legkönnyebb és kompaktabb középmotoros rendszer, ami külön E-Road és E-Gravel kerékpárokra lett tervezve. Tökéletesen integrált motor és akkumulátor, amit egy ergonomikus kormány és középen elhelyezett színes kijelző tesz teljessé.

1 163 900 Ft

Érdekel


Cube Litening C:68X Pro Forrás: Cube

Cube Litening C:68X Pro

A teljesen új Litening C:68X Pro-val nagyon egyszerű célunk volt: megépíteni a leggyorsabb, legærodinamikusabb verseny bringát a létező legjobb anyagokból, amivel garantáltan a mezőny elején fogsz tekerni.

1 449 990 Ft


Gepida Cassis Pro Forrás: Gepida

Gepida Cassis Pro Ultegra Di2 11

Nem kis túlzással a legjobb Shimano váltórendszert, az elektromos Ultegra Di2-t kapta az első Gepida E-Road, amely Cassis névre hallgat. Az új Bafang M800-as rendszerrel szereltük, ami az egyik legkönnyebb és kompaktabb középmotoros rendszer, ami külön E-Road és E-Gravel kerékpárokra lett tervezve. Tökéletesen integrált motor és akkumulátor, amit egy ergonomikus kormány és középen elhelyezett színes kijelző tesz teljessé.

1 587 900 Ft

Érdekel


KTM Revelator Lisse Master Forrás: KTM

KTM Revelator Lisse Master

Egy fenevad, melynek minden porcikája arra lett tervezve, hogy még gyorsabban, még hatékonyabban száguldj a célvonal felé. Az aerodinamikus kialakítású karbon váz egyedi, a vázhoz tervezett karbon kormányszárat és karbon villát kapott, hogy még jobb legyen a teljesítmény. Az erő átadásáról, valamint a szükséges fékerőről a Shimano Ultegra szett gondoskodik. Mindez egy vadító narancs-matt fekete dizájnba csomagolták a legendás osztrák cég tervezői.

1 669 000 Ft


KTM Revelator Allto Sonic Forrás: KTM

KTM Revelator Alto Sonic

Ilyen, amikor a jövő technológiái, a klasszikus formával és színvilággal találkoznak. A Revelator Alto Sonic egy apró részlete sem szerénykedik. Őrületesen vadító narancs-fekete dizájnja mögött olyan jövőbe mutató technológiák rejlenek, mint a prémium karbon váz és villa, a Shimano elektromos Dura-Ace váltása, vagy a hidraulikus tárcsafékek. Ezzel a kerékpárral nem lehet feltűnés nélkül végig gurulni a városon...

2 629 000 Ft

Érdekel


Hirdetés