Nyugat Maraton Kupa - Második forduló következik Hír

x-trame.hu
2014/07/25
Lassan második állomásához érkezik a 2014-es Nyugat Maraton Kupa
Hirdetés

Első futamunk az Eplény Bike Fest részeként került megrendezésre, ahol az előző évhez képest egy teljesen új nyomvonalat ismerhettek meg a maraton kedvelői. A zirci állomáson is lesz újdonság az előző évihez képest.

A legnagyobb változás, hogy költözik a versenyközpont. A Hotel Szarvaskútnak köszönhetően a kopár focipályáról egy csodálatos környezetben kapott új helyet. Ez a változás egyben azt is jelenti, hogy módosul a tavaly megismert nyomvonal. Szerintünk ez nem baj, hiszen céljaink között szerepel az is, hogy minél több csodálatos helyet mutassunk meg a Bakonyból a kerékpárosok számára. Viszont szem előtt tartjuk azt is, hogy az általatok kedvelt és látványos részek is megmaradjanak, így a Cuha völgyében található gázlók (ahol az a sok jó kép készült) idén sem maradnak ki. Legnagyobb változás a hosszútávot érinti majd, ahol is két alkalommal kell megbirkózni a Kőris hegy nyújtotta szintkülönbséggel.

Előzetes tervek ellenére mégsem lesz ranglista a futam, sőt az utolsó balatonfűzfői sem. Úgy gondoljuk, hogy ez a tény nem befolyásolja a versenyzési kedveteket és a felkínált feltételek mellett nem tartunk igényt a Szövetség közreműködésére

 

Nyugat Maraton Kupa Forrás: x-trame.hu
Nyugat Maraton Kupa
Kép forrása: x-trame.hu

 

Nyereményjáték
Amint tudjátok, egész évben zajlik a Kartago Tours-nak köszönhetően meghirdetett játékunk, ahol a Nyugat Maraton Kupa összes résztvevője között egy 100.000 Ft értékű utazási utalványt sorsolunk majd ki az utolsó futamon. Aki esetleg most kapott kedvet az induláshoz, annak augusztus 1-ig még kedvezményesen van lehetősége előnevezni. Aki pedig majd az utolsó pillanatra hagyja a döntést annak még a helyszínen is biztosítunk nevezési lehetőséget

 

Látogassátok meg honlapunkat, kedveljetek minket a facebookon és találkozunk augusztus 10.-én vasárnap a Nyugat Maraton Kupa második futamán!

A Szervezők!

Hirdetés