Nyeregbe a húsvéti kalács eltüntetéséért!

Nyeregbe a húsvéti kalács eltüntetéséért!

Baumann Viola
Baumann Viola
2014/04/09
Szedj össze magad mellé 1, 2 vagy 3 bátor/őrült/jófej embert, és gyere.
Hirdetés

Imádsz a barátaiddal defektet javítani? Nem vonz más, csak hogy keskeny betonpallókon vihesd át a bringát a patak fölött egyensúlyozva? Esetleg 60 km tekerés után pont szabadverseket szeretsz írni?

Rögtön gondoltuk! Ezért is szervezzük meg május 17-én ismét a K3-VDO Kalandtúra két keréken versenyünket. Vagyis dehogy verseny: este megérkezel a srácokkal a bázisra, ami idén a cserháti Bujákon lesz majd megtalálható. Itt óhatatlanul megismerkedsz a szervezőkkel és a későbbi ellenfelekkel, és hasonlóképp óhatatlanul a szervezők zenei ízlésével. A kvíz és egyéb közösségi programok közben észre sem veszed, hogy már hangosan dúdolod ezt...

 

 

Majd bebújsz a hálózsákodba, mert reggel kezdődik a buli…
Süt a nap, hol bükkfák kiálló gyökereit kerülgeted, hol bárányokat számlálsz a réten (a szervezők külön kérésére), hol a barátaidat üldözöd, mert elfelejtették használni a bringájukon a féket. Aztán olykor belefutsz a pontőrökbe, akik stopperórákkal, kártyalapokkal és rajzfilmfigurákkal rohannak le téged, de számodra ez sem jelenthet gondot, ha máshogy nem, hát elegánsan eltekersz mellettük. Vagy hajlandó vagy zsákban ugrálni, kishajót építeni és eleget tenni a fura fiatalok minden szeszélyének. Közben vadászházak kerítésléceit számolgatod, megtanulod, melyik évtizedben építették ki a legtöbb forrást, és lassan eligazodsz az égtájakon iránytű nélkül is. De leginkább tekersz, gurulsz, lihegsz, és pár órára elengedsz minden mást.

 

K3-VDO Kalandtúra két keréken
K3-VDO Kalandtúra két keréken

 

Aztán ha úgy döntesz, és a barátaid is egyet értenek, ez ugyanis itt kikerülhetetlen, akkor visszabicikliztek a bázisra, ahol jellemzően bringamosás, pihi, és persze kaja vár. Meg sok lelkes rendező, akik nagyon örülnek, hogy érted sem kell kutatóexpedíciót küldeni.

Aztán ha érdekel, valami pontszámot is mondanak a szuper napod végén/másnap reggel, de ha nem versenyeztél, csak ereszd el a füled mellett. Vagy ünnepeld meg a csapatot, mert tuti, hogy egy bárányt sem hagytatok ki.
És hogy mit kell tenned, ha ezek után nem bírsz ellenállni a kísértésnek?

Nézd meg a honlapot, és mindenkénevezz elő máj. 4-ig! pp Szedj össze magad mellé 1, 2 vagy 3 bátor/őrült/jófej embert, és a verseny napján őket se felejtsd otthon. Ja igen, a bringádra is szükség lehet. Más nincs, csak gyere.

 

K3-VDO Kalandtúra két keréken
K3-VDO Kalandtúra két keréken

Hirdetés