Nyári fotópályázat Hír

(Hirdetés)
2012/07/20
Küldd be kedvenc bringás képedet és nyerj értékes vásárlási utalványokat!
Hirdetés

Szerencsére hazánkban is egyre népszerűbbé válik a kerékpáros életmód. Mind többen érzik úgy, hogy a környezet tudatos megóvása és a megnövekedett benzinárak mellett, a sportolás öröméért is érdemes bringára pattanniuk.

 



 

Te sem csak mint közlekedési eszközre gondolsz a kerékpárodra , hanem egy csodálatos élményforrást jelentő igazi társra? Szeretsz úttalan utakon járni és szívesen barangolsz bel-és külföldön egyaránt?

Ha igen, akkor a RokonSport kiváló lehetőséget kínál most számodra!

1db 50.000 1db  30.000  és 1db  20.000  Ft-os vásárlási utalványt nyerhetsz, melyek a RokonSportnál  levásárolhatóak!

 

Ahhoz, hogy valamelyik utalványt megnyerd, a következőt kell tenned:

2012. augusztus 31-ig küldj el olyan képet vagy képeket, ahol Te vagy lefényképezve a kerékpároddal , egy olyan helyszínen, ahová egy emlékezetes túra alkalmával jutottál el! Szebbnél szebb fotókat várnak (JPEG formátumban) tópartról vagy a hegyekből, templom mellől vagy az út széléről, Magyarországról vagy a világ bármely pontjáról. A lényeg, hogy Neked emlékezetes legyen , és ezt szívesen megosztanád másokkal is. 

 

Az elkészült képeket az info@rokonsport.hu e-mail címre küldd (Tárgy: Nyári fotópályázat)! A kép mellé a helyszín megnevezésén túl egy rövid leírást is írj a túráról! 

  

A képek egytől egyig felkerülnek a RokonSport weboldalára és a Facebook-os oldalára is. A beküldött fotópályázatok közül a legszebb hármat a Rokon Baráti kör vezetősége szeptember 4-én választja ki. 

A beküldők között 1db 50.000, 1db 30.000 és 1 db 20.000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolnak ki, melyek a RokonSportnál levárásolhatóak lesznek.

 

Bringára fel, és indulhat a kattintgatás!

További infórmációt itt találsz!
Hirdetés