Nemsokára rajtol a 24órás a Balcsinál! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2011/07/12
Július 23-án elrajtol a 24órás mountainbike váltóverseny Zánkán!
Hirdetés
Nevezz be a haverokkal a balaton nyár legnagyobb mountainbike bulijára!
 
2011-ben 10 év után újra a Balatonnál , Zánkán lesz a 24órás, a legnagyobb strandidőszakban, júlis 23-24én. A helyszín pazar, az infrastruktúra kiváló, izgalmas, technikás új pálya és természetesen extra buli- fürdés a Balatonban.
Az új pálya szélesebb és hosszabb lesz, így több résztvevőt (200 csapat) bír el. A pálya 5,7km hosszú, és úgy kerül kialakításra,hogy legyen olyan alternatív útvonal is amely nem ideális időjárási körülmények között is használható.-így ez az útvonal ilyen szempontból változhat.

A rendezvényközpont a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum Kempingje lesz, a rendezési koncepció változatlan.
 
Hogyan kell nevezni?
A www.sportaktiv.hu oldalon a 24 órás menüpont alatt teheted meg a következőképpen: 1. Válaszd ki a Neked megfelelő 24 órás verseny kategóriát (solo, duo, csapat) és ide regisztráld nevezésed 2. További részben add meg a csapattársai/társaid nevezését 3. Add össze a csapattagok életkorát, így megkapod a megfelelő korcsoportot. Ha van a csapatban hölgyinduló is, akkor korra való tekintet nélkül a Vegyes kategória a tiétek. 4. Ha van a csapatban licences versenyző, akkor elit a csapatotok, ha nincs, akkor hobby.
Minden nevezés akkor válik elfogadottá, ha a nevezési díj befizetésre kerül.
Nevezési díj: Csapat 28 000 Ft Duo 12 000 Ft Solo 8 000 Ft
Nevezési határidő július 20!!!
Hirdetés