Mountainbike kerékpárok 2020 Hír

Mountainbike kerékpárok 2020 Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2020/03/11
Könnyű erdei tekeréstől a valódi hegyi kihívásokig.
Hirdetés
Neuzer Duster Hobby Forrás: Neuzer

Neuzer Duster Sport Hydraulic

Egy MTB az új trendek szerint "hatötvenbés" kerékkel, ezúttal hölgyekre hangolva. Széles áttételtartományával és megbízható olajos fékeivel jó társ lesz a kikapcsolódásban. Elérhető fekete/zöld-szürke vázzal is.

177 900 Ft

Érdekel


Neuzer Jumbo Sport Hydraulic Forrás: Neuzer

Neuzer Jumbo Sport Hydraulic

Hatalmas, mint az elefánt, de legalábbis 29"-os. Olajos fékeinek és 180-as tárcsáinak még a nagy kerék sem okoz gondot, ha pedig felfele raknád meg, a hidraulikus lockout lehetővé teszi, hogy bármikor zárd a telót. 

177 900 Ft

Érdekel


Cyclision Corpha 1 Forrás: Cyclision

Cyclision Corpha 1

Megbízható Shimano alkatrészek biztosítják a működést, és a megállást. Ha esetleg esőben kell tekernünk vele, jól jön a tárcsafék időjárás-független működése. A rugós teleszkópvilla talán nem a legkifinomultabb rendszer, de ez soha nem engedi el egy kopott szimmering miatt a levegőt, így strapabírásban verhetetlen.

233 990 Ft


Cyclision Corph 4 Forrás: Cyclision

Cyclision Corph 4

Elegáns és vagány fekete-arany dizájnja mögött egy strapabíró kerékpár rejtőzik, mellyel körbe tekerheted valamelyik nagy tavunkat, vagy épp túrázhatsz a hegyek között. Az időjárás-független fékhatásról a hidraulikus tárcsafékek, míg kezed komfortjáról a megbízhatóan működő, egyszerűen karbantartható rugós teleszkópvilla gondoskodik.

275 990 Ft

Érdekel


Cube Attention Forrás: Cube

Cube Attention

Az Attention az a fajta bringa, amely át fogja értelmezni az elvárásaidat. Könnyű, játékos, jól irányítható 6061-es alumínium vázra építettük azzal a részletekre való odafigyeléssel, amit az ennél jóval drágább bringáknál szokhattunk meg. A vázon belül vezetett bowdenektől - ami letisztult megjelenést kölcsönöz a bringának és tisztán tartja a bowdeneket minimális karbantartási igény mellett - a rejtett csomagtartó és sárvédő rögzítési pontokig a high-end kinézetet és funkciókat a megfizethetőség egy új szintjére emeltük.

279 990 Ft


Kross Level 5.0 Forrás: Kross

 

Kross Level 5.0

A Kross Level vázkialakítása számtalan finom részletmegoldással rendelkezik, hozzájárulva az új modellek páratlan funkcionalitásához. Ilyen például a belső kábelvezetés, amely hatékony védelmet nyújt a bowdeneknek és a hidraulikus vezetékeknek. Kross Level modellcsalád teljes egészében házon belül fejlesztett, konstrukciója rendhagyó, számos egyedi, specifikus technikai megoldással rendelkezik. A LEVEL 5.0 kétféle színben valamint 27,5” és 29” –es kerékmérettel is elérhető. 

287 990 Ft

Érdekel


Gepida Asgard Forrás: Gepida

Gepida Asgard

Legyen szó hosszabb távról felfelé-lefelé vagy rövid, de annál gyorsabb technikás utakról, a 29 colos kerekekkel szerelt Asgardunk átmegy mindenen. A vázgeometriának, Shimano SLX első és hátsó váltójának és a Rockshox Recon teleszkópnak köszönhetően kiválóan irányítható, sportos, kemény hegyikerékpár.

379 900 Ft


Cyclision Corph 1 Forrás: Cyclision

Cyclision Corph 1

A lopakodógép, melynek matt fekete álcája egy könnyed versenyzésre is alkalmas terepkerékpárt rejt. A Rock Shox villa kellően simítja az utat alattad, míg a megbízható Shimano váltás segít, hogy mindig a megfelelő fokozat álljon rendelkezésedre. Ha pedig meg kell állni, a Shimano hidraulikus tárcsafékek időjárástól függetlenül mindig ugyanúgy teszik a dolgukat!

419 490 Ft

Érdekel


Kross Hexagon Boost 1.0 Forrás: Kross

Kross Hexagon Boost 1.0

A fejlett elektromotor rásegítés-rendszernek köszönhetően hosszabb távolságok is könnyedén teljesíthetők, azonos idő alatt pedig több kellemes élménnyel leszel gazdagabb! A Hexagon Boost 1.0 Bafang motorral, kiváló ár/érték aránnyal! 

419 990 Ft


Cube Reaction C:62 Race 2x12 Forrás: Cube

Cube Reaction C:62 Race 2x12

A Reaction C:62 Race minden csövéből és alkatrészéből csak úgy sugárzik a versenyszellem - ezért is kaphatta meg a Race nevet. és igen, minden porcikája olyan gyors amilyennek kinéz. Elegáns vázába mindent belesűrítettünk, amit mérnökeink a nagy teljesítményű karbon vázakról tanultak, hogy könnyű, erős és lenyűgözően jól irányítható legyen.

679 990 Ft

Érdekel


Gepida Berig Deore Forrás: Gepida

Gepida Berig Deore 10 e-Bike

A Berig Deore 10 egy elektromos ATB, ami gyakorlatilag egy rendkívül masszív és erős túra MTB. Vegyíti a trekking és MTB előnyeit, ami alkalmassá teszi hosszabb túrákra akár durvább terepeken is. A megfelelő rásegítésről egy Bosch Performance motor gondoskodik, ami kiválóan hajtja meg a 29 colos kerekeket teret engedve a teljesítménynek. Hogy túrára is valóban alkalmas legyen a rendszert 500 Wh-os akkumulátorral szereltük, hogy hosszabb távon el legyél látva energiával. A 10 fokozatú Shimano Derore váltó pedig az elektromos rendszert támogatva engedi a legoptimálisabb fokozat gyors és precíz állítását.

874 900 Ft


Gepida Asgard Pro XT e-Bike Forrás: Gepida

Gepida Asgard Pro XT 11 e-Bike

Teljesítmény felsőfokon! A 29 colos kerekeknek és vázgeometriának, integrált 500 Wh-os akkumulátornak és a 70 Nm-es Bosch Performance CX motor szintén integrált felfogatásának nem jelenthet akadályt a durva terep még felfelé sem. Hosszabb tekerésekre, hosszú távú maratonokra éppúgy alkalmas, mint rövid, villámgyors hegyi szakaszok bevételére. A meghajtó erő és a 29-es kerekek egyszerre eredményeznek kiváló tapadást és gördülést. A 11 sebességes Shimano XT váltó és Rockshox Recon villa csak növelik az élvezeteket és dinamikusan működnek együtt a Bosch rendszerrel. Sportos, adrenalin növelő, de ha úgy akarjuk kényelmes hegyikerékpár. 

1 134 900 Ft

Érdekel


Kross Level Boost 2.0 630 Forrás: Kross

Kross Level Boost 2.0 630

Az integrált akkumlátoros Level Boost bringa kétféle akkumlátor kapacitással is elérhető: 630 Wh és 504 Wh aksival is választható. Az utóbbi ára: 1.059.990 Ft.

Shimano Steps MTB SC-E8000 a ma kapható legfejlettebb mountain bike rásegítés-rendszer, teljesítménye elképesztő, a hatékony hajtás mellett megnövelt hatótávval rendelkezik. Mérete, tömege mindemellett csekély, és a motorintegráció egyáltalán nem befolyásolja a kerékpár menettulajdonságát. A korszerű technikának köszönhetően messzebb juthatsz kedvenc ösvényeiden, ráadásul nagyobb élvezettel, gyorsabb tempóban!

1 149 990 Ft


KTM Macina Team 291 Forrás: KTM

KTM Macina Team 291

Nyomatékos (75Nm) Bosch motor egy 625 Wh kapacitású akkumulátorral kombinálva valódi fegyverré teszi a nagymúltú osztrák cég kerékpárját, mellyel még szélesebb a mosoly, még rövidebb a távolság, még laposabb a hegy. Hatalmas, 29”-os kerekei, valamint a FOX 32 Float felső kategóriás teleszkópvilla kisimítják az utat nekünk. Egy ilyen bringához fel kell női. Te már készen állsz rá?

1 299 000 Ft

Érdekel


Cube Stereo Hybrid 140 HPC SL 625 Forrás: Cube

Cube Stereo Hybrid 140 HPC SL 625

Amikor kifogysz a kifogásokból, amikor kizárólag a legjobb all-mountain Bosch motoros e-bikeok jók… akkor készen állsz, hogy a teljesen új Stereo Hybrid HPC SL-re válts. Új etalonunk jelenti a masszív, sokoldalú e-mtb teljesítményt illetően, úgyhogy ez az a bringa, amivel új szintre emelheted a kerékpározási képességeid.

1 529 990 Ft


KTM Scarp mt Masster Forrás: KTM

KTM Scarp MT Master

A maratonok legális doppingja egy karnyújtásnyira van tőled! Prémium minőségű, szuperkönnyű és merev karbon váz adja az alapját, melyre olyan felsőkategóriás felszerelések kerültek, mint a kormányról szabályozható FOX 34 Float Performance teleszkópvilla és FOX Float DPS Performance rugóstag, vagy a Shimano XT hajtás. Mászás? Lejtőzés? Semmi gond, egy pillanat alatt alakul át a Scarp, hiszen a FOX dropper nyeregcsöve gombnyomásra ereszkedik le, vagy emelkedik fel a helyére. Versenyen kívül pedig már csak hibbiból is falni fogod az ösvényeket, mert a Scarp nem otthoni ücsörgésre lett tervezve!

1 569 000 Ft

Érdekel


KTM Macina Kapoho 2971 Forrás: KTM

KTM Macina Kapoho 2971

Ha már önmagában az ösvény nem jelent kihívást, így még többet mennél, a Macina Kapoho nyomatékos (75 Nm) Bosch motorja, valamint a 625 Wh kapacitású akkumulátorja kitágítja a határaidat! Felső kategóriás alkatrészek, mint a FOX 36 Float Performance teleszkópvilla, FOX Float DPX2 Performance rugóstag, Shimano XT hajtás illetve Shimano XT hidraulikus tárcsafékek precíz és jól működő gépezetté teszik. A hatalmas, 29”-os kerekek és 160 mmnyi rugóút szinte minden terepet kisimít alattad.

1 929 000 Ft


Hirdetés