Mi tud egy három milliós teherbringa

Mi tud egy három milliós teherbringa

Kakuk András
Kakuk András - Támogatott tartalom
2021/10/25
Kettler cargoline FS 800 teszt

Miért különleges a Kettler FS 800-as, azaz fully teherbringája?

Rögtön kezdjük azzal, ami miatt Eurobike különdíjas lett: A kezelhetőség, az esztétikus megjelenés és a precíz személyre szabhatóság miatt.

A spéci első agy és kormányszerkezet, illetve az egyedi villa.

A bringában egy szabadalommal védett, a holland autóipari beszállító, ELIAN által 2011-ben kifejlesztett kormányozható agy található. Az agy a klasszikus, villás kialakítású modelleknél jóval strapabíróbb, merevebb. Kialakítása miatt a tömegközéppont alacsonyra került és a spéci első lengéscsillapítással együtt, egy jobb, magabiztosabb kezelhetőséghez járul hozzá. A kezelhetőséghez hozzá tartozik, hogy 41 fokos elfordulásra képes, a kormányzás sokkal finomabb, a kormány kezelésére sokkal jobban reagál, mint a hagyományos villás kialakítása modellek.

Fully

A spéci első csillapítás mellé, hátulra is került egy rugóstag, aminek a hazai felhasználók kifejezetten örülhetnek. Többek között ettől is olyan kiváló az irányítása, illetve mivel nem pattog annyira, kényelmesebb is.

Személyre szabhatóság

A teherbringák egy méretben készülnek, ezt az egy vázat kell úgy kifejleszteni, hogy mindenkinek jó legyen. A Kettler ezt úgy oldotta meg, hogy a saját fejlesztésű kormány magassága és dőlésszöge is könnyen állítható. Továbbá a nyeregcső igen meredek, így ahogy feljebb állítjuk a nyerget úgy nő a kormány-nyereg távolság is.

A tesztkerékpárt hazánk első szaküzlete, az Annyira Más Bringabolt biztosította számunkra. www.ambringa.hu