Merida eSPRESSO 600 Hír

Házi Bernadett
Házi Bernadett - Támogatott tartalom
2017/05/16
Döntsd le saját korlátaidat, érj el messzebbre, járj be még nagyobb távolságokat és közben élvezd a kerékpározás minden örömét. A kiforrott STePS DU-E6001-es motorral gyorsabban jársz és tovább érsz.

Specifikáció

Nyereg

MERIDA COMFORT
 

        

Villa

Suntour NEX-D-DS-700C 50 
 

Hajtás

Shimano E6000
Shimano STePS DU-E6001
 

Kerék

Merida 7 comp CC felni
Continental Tour Ride 42 Ref.
 

Fék

Shimano M315

Váltó

Shimano Deore-9

Felkelsz reggel, kinézel az ablakon és a ragyogó napsütés egyszerűen nem hagyja, hogy autóba ülj? Persze már pattannál is a biciklidre és tekernél be a városba, de hogy fürdesz a munkahelyeden, hogy viszel váltóruhát? Ezektől a gondoktól mind megmenekülsz, ha a kerékpárod történetesen egy e-bike! Tekerj úgy, mintha nem sietnél, haladj úgy, mintha versenyeznél! Majdnem 300%-os rásegítéssel támogat a Shimano E6000 motorja, így erőfeszítés nélkül, a dugó mellett elsuhanva, pillanatok alatt a célnál lehetsz.

Döntsd le saját korlátaidat, érj el messzebbre, járj be még nagyobb távolságokat és közben élvezd a kerékpározás minden örömét. A kiforrott STePS DU-E6001-es motorral gyorsabban jársz és tovább érsz.

CicaBetty szerint...

Ez a kerékpár kiemelkedik társai közül, hiszen esetében az emelkedő, a táv és a súly soha többet nem lehet akadály, ha egy komolyabb célt tűztünk ki magunk elé. A váz számomra tökéletes geometriával rendelkezik, a megfelelően széles kormány és kényelmes hosszított sportos nyereg ideális testtartást tesz lehetővé. Az elektromos rásegítéses rendszer három fokozatba kapcsolható: normál, eco és high.

Merida eSPRESSO 600
Merida eSPRESSO 600

A display két gombbal könnyen kezelhető, a bekapcsoló gomb és a lámpák gombja praktikusan egymás mellett helyezkedik el. A motor hatékonyságának fokozatait a kormányon közvetlenül a markolat mellé szerelt modullal lehet irányítani, amely igen praktikus megoldás, hiszen elég a hüvelykujjunkat kinyújtani a kezeléséhez, így a kormányt még csak el sem kell elengednünk. További előny a vázba integrált patkólakat, amely szolidan bújik meg a hátsó támvilla alatt. Hogy a száguldozásból gyorsan visszavegyünk, erős fékekre van szükség, amelyet a Shimano fékek teljesen jól hoznak. Egyszóval mindennel felszerelt, tökéletes kivitelű és vonzó festésű trekking kerékpár, amely elektromos rásegítéses rendszerével mindazt a könnyebbséget nyújtja tulajdonosa számára, amely a kerékpározást 100%-os örömmé teszi.