Menü

2011.05.12.     Hozzászólás 1

Vasvári Press

Május végén, Szilvásváradon rajtol a Top Maraton sorozat

A maratonra május 15-ig még kedvezményes nevezést biztosítanak a szervezők.

Május 29-én a jubileumi, X. Specialized Maraton Szilvásváraddal veszi kezdetét az idei Top Maraton sorozat. A lovas-stadionból induló viadal sorrendben a 25. verseny lesz a sorozat történetében.

A május végi esemény keretében lesz megrendezve az UNIQA Outdoorsport Fesztivál; a maraton három távjára már a hónap közepén több mint ezer nevező regisztrált. A fesztiválon ezúttal más sportágak is megmutatkoznak, a vasárnapi rajt előtt nordic-walking túra indul, a több mint száz farönkből, természetes és mesterséges akadályokból felépített pályán triál Magyar Kupafutamot szerveznek; szerepel a programban aggteleki kerékpáros teljesítménytúra, paintball és bungee jumping is.
A maratonra május 15-ig még kedvezményes nevezést biztosítanak a szervezők.

 

- A maraton díjazása is jubileumi: az idén a hagyományoktól eltérően nem csak az abszolút elsők kapnak kilométerenként ezer forintot, hanem távonként az abszolút 2. és 3. helyezett is pénzdíjazásban részesül, a helyezés arányában. A további helyezettek szilvásváradi hétvégéket nyerhetnek két fő részére, a tombola fődíja egy Specialized kerékpár. A hangulathoz hozzátartozik, hogy az esti koncert ráadásaként, vasárnap a rajt előtt a Kerekes Band fokozza az izgalmakat – mondta Tarnai Csaba főszervező.

81530-programaj-nl-.JPG

Olvass többet a témáról: Topmaraton 2011