Menü

2010.07.06.     Hozzászólás 0

Legyen olyan bringád, mint a Tour-osoknak

A MILRAM csapat német bicikligyártóval - a FOCUS céggel szerződött le.

A FOCUS évek óta gyárt bicikliket amatőrök és versenyzők részére. Tökéletes geometriák, és kiváló merevség, mely két olyan dolog ami leginkább jellemzi a Focus bicikliket. Az SSPS (stable stiffness per size) technológia alkalmazása lehetővé teszi, hogy bármelyik különböző méretű váznak azonos legyen a merevsége. Csak így lehet biztosítani, hogy minden versenyzőnek azonos élményt nyújtson a bicikli. Ráadásul szállítás előtt minden egyes FOCUS bicikli alapos teszten megy keresztül: biztonság, kis súly, és versenysport. A FOCUS kiváló mérnökei teszik lehetővé, hogy az egész termékfejlesztés Németországban történjen, mindehhez pedig top minőségű "high modular" karbont használjanak. Igy állnak össze a Team Milram kerékpárjai is, az  Izalco Extreme biciklik, melyek minden igényt kielégítenek. A teljes karbon megoldás pedig csak egy apró példa arra, hogy mennyire fontosak a Focus számára a részletek.

80852-fo10-izalco-team-milram-race-lw-conti.jpg

Izalco Team Milram
Kiskereskedelmi ár: 2.414.990.-
BB30-as csapágyazás; Elvékonyodó homlokcső; Vázba integrált bowdenek; Carbon váltópapucs; Méretet független vázmerevség

Váz FOCUS Izalco high module; Első Villa 3T Funda Pro; Felni Lightweight Standard 3; Gumi Continental Competition; Váltó SRAM Red; Gear ratio 11 - 23; Váltókar SRAM Red; Hajtómű SRAM Red; Fék SRAM Red; Kormány FSA Wing Pro; Stucni FSA OS 99; Nyeregcső FSA Carbon K-Force 3; Nyereg fi’zi:k Antares K:ium

 

A Milram csapat az egyetlen pro tour csapat a 2010-es szezonban. A Focus büszke arra, hogy a 24 tagú csapatot a prémium Izalco Team Milram kerékpárokkal szerelheti fel. A Milram csapatot Gerry van Gerven vezeti, aki aktívan foglalkozik fiatal versenyzők fejlesztésével. A veteránok, mint például a Paris-Roubaix 2001 győztes Servais Knaven, megosztják tapasztalataikat a fiatal versenyzőkkel a jobb eredmények elérésének érdekében. 2010-ben a kék fehérek minden versenyben agresszívan állnak rajthoz, csapatként együtt dolgozva, hogy a Milram sprinterek minél előrébb végezzenek.

Olvass többet a témáról: tour de france 2010