KTM kerékpárok 2015 Hír

KTM kerékpárok 2015 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/03/18
A népszerű márka idén is hű maradt önmagához.

Az utóbbi évtizedben a KTM világszintű meghatározó szereplővé vált a kerékpáros szektorban. A KTM folyamatosan változik a kor követelményeinek megfelelően, de egyvalami a régi maradt: A KTM még mindig "Made in Austria". A KTM büszke arra, hogy 1964 óta, immáron több, mint 50 éve gyárt minőségi kerékpárokat és világszerte több, mint 50 országban szeretik a termékeit.

2015-re nem csak a kerékpárok, de a kerékpáros kiegészítők, kerékpáros ruházat terén is a legszélesebb palettával hódit a KTM.

 

KTM Scarp 29 Prestige Di2

ktm-scarp.jpg
ktm-scarp.jpg


A KTM össztelós zászlóshajója egy valódi fegyver a versenyen. Groove Cut Technológiájának és high-end Nano Premium Carbon vázának köszönhetően stabil, könnyen kezelhető és ultrakönnyű lett a kerékpár. A 29"-es kerekek kombinálva a KTM PDS II Rednszerrel garantálják a gördülékeny haladást a legösszetettebb versenykörülmények között is. A Shimano XTR Di2 váltórendszer pedig hab a tortán a legmagasabb minőség tortáján.

 

KTM Myroon 29 Prestige Di2

ktm-myroon.jpg
ktm-myroon.jpg

A Myroon a minőségi merevfarú kerékpár szinonímája. Az új Myroon 29 Prestige Di2 ráadásul a végletegik fokozza ezt eletromos Shimano váltórendszerével, a Fox Float iCD pedig eddig soha nem tapasztalt mértékben javítja a kezelhetőséget.

 

KTM Revelator Prestige Di2

ktm-revelator.jpg
ktm-revelator.jpg

A Revelator-széria nemzetközi is hazai sikerekre teszi képessé a KTM versenycsapatot. A Revelator Prestige mindössze 6,7 kg, high-end Premium Carbon vázzal, elektromos Shimano Dura Ace Di2 váltóval és Mavic Cosmic Carbon kerekekkel a versenyzők álmát valósítja meg. Nem kevésbé számottevő az üléscsőbe rejtett Di2 akkumulátor és a teljesen vázon belül elvezetett kábelezés, ami hozzájárul a Revelator pazar megjelenéséhez.

 

KTM Strada 2000

ktm-strada.jpg
ktm-strada.jpg

z alumínium váznak köszönhetően az árérzékeny KTM-fanok is közelebb kerülhetnek imádott márkájukhoz. A szuper merev váz biztosítja, hogy a pedálozással kifejtett energia közvetlenül az aszfaltra jusson. A hátsó villa a KTM Flex Blade-nek köszönhetően maximális komfortot nyujt. És persze mindez gusztusos megjelenéssel párosul, ami a vázon belül vezetett kábelezés számlájára írható.

 

KTM kerékpárok...
KTM hazai elérhetőségek...