KTM ebike 2018 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2018/05/08
A három narancs betű elektromos gyöngyszemei.

Legyen szó a kerékpársport bármely kategóriájáról, az Ausztriában készült KTM palettájában találunk megfelelő képviselőket hozzá. Nincs ez másként az elektromos rásegítéses kerékpárok esetén sem, így most bemutathatunk három pedelecet az mtb-, trekking- és városi kategóriából.

 

KTM Macina Kapoho

Az új 2018-as Macina Kapoho egy vérbeli 160 mm-t mozgó E-MTB, egy trail-bike fürgeségével. A motorkerékpárok fejlesztésével szerzett tapasztalatokat sikeresen ültették át az e-bike szériába, így minden terepen megállja a helyét.

KTM Macina Kapoho Forrás: ktm-bikes.de
KTM Macina Kapoho
Kép forrása: ktm-bikes.de

A DiMMiX (Dimension Mix) technológia révén elöl egy mindenen komfortosan átgördülő, jól kezelhető 29 collos-, hátul pedig egy strapabíró, ballonosságából eredően extra komfortos és biztonságot nyújtó 27,5+ collos kerék található a kerékpárban. Hiába a kerekek különböző felni mérete, az azokra szerelt gumiköpenyek külső átmérője megegyezik, így nem lesz furcsa használatkor. A Bosch PowerTube-nak és a teljes integrációnak köszönhetően a modell igazi vizuális élményt nyújt, mivel maximálisan integrálták az elektromos hajtás részeit úgy, hogy közben a nyomatékot is megnövelték. A teljesítményért az e-bike piac egyik legerősebb motorja, a Bosch CX gondoskodik.

 

KTM Macina Gran

A hétköznapi kerékpározáshoz fejlesztették ki a KTM Macina Gran modellt, ami a városi felfedezők kegyeit keresi, de akkor sem kell másik bringa után nézned, ha túrázni indulnál. Nem igényel túlzottan sok karbantartást, de kompletten felszerelt, kényelmes és gyönyörű.

KTM Macina Gran Forrás: ktm-bikes.de
KTM Macina Gran
Kép forrása: ktm-bikes.de

Tervezésénél a lehető legkisebb karbantartás szükséglet (8 sebességes agyváltó, tárcsafékek), a városi közlekedésben felmerülő igények (sárvédők, integrált zár, világítás) valamint a tökéletes komfort (40 mm-es headsock rugózás, Bosch Performance motor) mellett a sikkes kinézetre is nagy figyelmet fordítottak. Az üzemidőre sem lehet panasz, 500 Wh-ás akkumulátor gondoskodik a megfelelő energiautánpótlásról. Az alsó csőbe integrált akkumulátor és motor elegáns, de egyben sportos külsőt nyújt.

 

KTM Macina City

Kényelmes, környezetbarát és könnyed városi közlekedésre alkalmas a Macina City, akár hétköznapi ingázáshoz, piaci bevásárláshoz, vagy csak baráti találkozók megközelítéséhez.

KTM Macina City Forrás: ktm-bikes.de
KTM Macina City
Kép forrása: ktm-bikes.de

Nem sok karbantartást igényel a Shimano Nexus 8 sebességes agyváltója és kellő áttétel-tartományt kínál, hogy a Bosch ActiveLine motorjával együtt minden helyzetben komfortosan és dinamikusan haladhass. A kerékpár teljesen felszerelten és menetkészen kerül az üzletekbe. A sárvédők és csomagtartó, valamint a kis átlépési vázmagasság tovább fokozza a kényelmedet, minden időjárási körülmény közepette.

Van még kérdés?