Menü

2018.04.04.     Hozzászólás 0

Kross Level 6.0 gyorsteszt

Túramonti hosszútávra.


A legtöbben olyan kerékpárt keresünk, amivel egyaránt könnyedén gurulhatunk a városban ide-oda, élvezetes túrára mehetünk a család többi tagjával például megkerülve valamelyik nagytavunkat, vagy épp ha a haverokkal úgy döntünk, letérünk a szilárdburkolatú útról és terepen is tekerni egy kicsit.

 

Kross Level 6.0 Forrás: Paraferee - Mozgásvilág

Galériához klikk a képre!

 

Egy ilyen bringának egyszerre kell terepkerékpáros- és túra-jellegeket magán hordoznia. Előbbihez ballonosabb gumik, teleszkópvilla, megfelelő fejcsőszög és üléspozíció, míg utóbbihoz kitámasztó, csomagtartó- és kitámasztó-felszerelési opció, valamin gördülékeny gumik szükségeltetnek.

 

Kross Level 6.0 Forrás: Paraferee - Mozgásvilág

Galériához klikk a képre!

 

A Level 6.0 modellen mindkét igény elemeit megtaláljuk vegyesen, de összességében kicsit a túrázós jelleg erősebb. A kerékpár nagyon kényelmes volt dózer- és földutakon, de az aszfaltozott bringautakon is könnyedén lehetett suhanni vele. A nagyobb átlépési magasságú váz pedig stabilabb haladást biztosít akár csomagokkal is.

 

 

Terepen a kisméretű és aprómintás gumik miatt már óvatosabban közlekedhetünk vele, de egy ballonosabb és agresszívebb mintázatú külső sokat javíthat ezen az érzésen!

Olvass többet a témáról: Kross

Ajánló

 • A bringások földi paradicsoma

  Hirdetés

  A bringások földi paradicsoma

  Fedezd fel Karintia legjobb kerékpárútjait, tekerj az Alpok napsütötte oldalán

 • Bikefun Sense kerékpáros komputerek

  Bikefun Sense kerékpáros ...

  Ilyen komputerre vágyik egy hobbibringás

 • Lazer Genesis LifeBEAM pulzusmérős fejvédő teszt

  Lazer Genesis LifeBEAM ...

  Fejemen a műszerem.