Körbebringázzuk Magyarország második legnagyobb tavát

Futanet.hu
2013/04/25
6. Intersport Tour de Tisza-tó
Hirdetés

Május 4-én Tiszafüredről rajtol a 6. Intersport Tour de Tisza-tó, a Magyarország második legnagyobb tavát megkerülő kerékpáros verseny és túra mezőnye. A 65 kilométeres táv teljesítői megkerülhetik a Tisza-tavat, a 15 kilométeres túra résztvevői kényelmesen bejárhatják Tiszafüred környékét. A görkorcsolyásokat 57 kilométer várja a tóparton!

Az Intersport Tour de Tisza-tó mezőnyéhez a kerékpáros-futó vegyes csapatok is csatlakozhatnak: ez a Tisza-tavi Bringatlon, egy olyan váltóverseny, amikor minden részt vevő csapatnak garantáltan két kerékkel kevesebb van - vagyis aki nem kap bringát, az bizony fut. A mezőny együtt rajtolva vág neki Poroszlóról az 57 km-es távnak, sőt a tiszafüredi célvonalon is együtt kell áthaladniuk. Azt a csapatok dönthetik el, hogy mikor cserélnek a táv során, és hogy a váltó tagjai mennyit futnak és bringáznak.

A Tisza-tó partján rendezett az 6. Intersport Tour de Tisza-tó eseményen akár országúti, akár mountainbike-kal részt lehet venni - a távok bármilyen kerékpárral, minimális kerékpáros tudással is teljesíthetők!

Klikk: versenykiírás, távok, nevezés

Hirdetés