Menü

2011.05.31.     Hozzászólás 0

Balaton Bike Fest

Kedvezmény a Balaton Bike Festre

2011. június 21-ig kedvezményesen nevezhetsz, a Balaton Bike Fest versenyszámaira.

2011-ben egy különleges túrával bővül a nyári Balaton környéki események listája. Az Ultrabalaton futóverseny és a Balaton Bike Fest rendezősége úgy döntött, hogy közösen indítja útjára júniusban az Ultrabalaton Bringatúrát.
A három napos fesztivál központja Tihanyban lesz a Belső-tó partján, de a Balaton Bike Festen is lehet majd nevezni.
Az Ultrabalaton Bringatúra nem verseny, hanem teljesítménytúra.

Szeretettel várjuk a kedves sportolókat és a látogatókat a versenyeinken!

  

Most nevezz kedvezményesen!

2011. június 21-ig kedvezményesen nevezhetsz, a Balaton Bike Fest versenyszámaira. Az online nevezés egészen a fesztivál kezdetét megelőző napig él. Minden kedvezmény csak előnevezés esetén vehető igénybe.

Az online nevezéseket csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha 2011. június 21.-ig banki átutalással, Paypal-al, vagy postai csekkel kifizetésre kerülnek a díjak.

2011. június 22-től csak a helyszínen tudunk nevezéseket fogadni, azonban ott már nem tudunk kedvezményt adni. A versenyszámok árai eltérően alakulnak, minden versenyszám kiírásában már most megtalálhatóak az érvényes árak.

Azok a sportolók akik idén is szívesen részt vennének a Balaton Bike Fest-en, és újra megmérettetnék magukat, most kedvezményesen nevezhetnek a www.balatonbikefest.com oldalon, a Right Guard XCE, X2S Tereptriatlon versenyszámokra, és a Balatonfüred legszebb részein a Balaton felvidék festői környezetében vezetett különböző nehézségű túrákra - Fundango Csillagtúrákra, Bianchi Balaton Kerülő Túrákra.

Olvass többet a témáról: Balaton Bike Fest 2011