Kedvezmény a Balaton Bike Festre Hír

Balaton Bike Fest
2011/05/31
2011. június 21-ig kedvezményesen nevezhetsz, a Balaton Bike Fest versenyszámaira.
Hirdetés
2011-ben egy különleges túrával bővül a nyári Balaton környéki események listája. Az Ultrabalaton futóverseny és a Balaton Bike Fest rendezősége úgy döntött, hogy közösen indítja útjára júniusban az Ultrabalaton Bringatúrát. A három napos fesztivál központja Tihanyban lesz a Belső-tó partján, de a Balaton Bike Festen is lehet majd nevezni. Az Ultrabalaton Bringatúra nem verseny , hanem teljesítménytúra.
Szeretettel várjuk a kedves sportolókat és a látogatókat a versenyeinken!
   
Most nevezz kedvezményesen!
2011. június 21-ig kedvezményesen nevezhetsz, a Balaton Bike Fest versenyszámaira. Az online nevezés egészen a fesztivál kezdetét megelőző napig él. Minden kedvezmény csak előnevezés esetén vehető igénybe.
Az online nevezéseket csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha 2011. június 21.-ig banki átutalással, Paypal-al, vagy postai csekkel kifizetésre kerülnek a díjak.
2011. június 22-től csak a helyszínen tudunk nevezéseket fogadni, azonban ott már nem tudunk kedvezményt adni. A versenyszámok árai eltérően alakulnak, minden versenyszám kiírásában már most megtalálhatóak az érvényes árak.
Azok a sportolók akik idén is szívesen részt vennének a Balaton Bike Fest-en, és újra megmérettetnék magukat, most kedvezményesen nevezhetnek a www.balatonbikefest.com oldalon, a Right Guard XCE, X2S Tereptriatlon versenyszámokra , és a Balatonfüred legszebb részein a Balaton felvidék festői környezetében vezetett különböző nehézségű túrákra - Fundango Csillagtúrákra, Bianchi Balaton Kerülő Túrákra .
Hirdetés