Innovatív ajánlatok Stájerországtól Hír

turizmus.com
2008/03/28
Az idei nyáron négy témával csalogatja a vendégeket az Ausztria zöld szíveként emlegetett Stájerország. Családosoknak, a természetet és a mozgást kedvelőknek, a gasztronómia és a kultúra iránt érdeklődőknek külön programokat dolgoztak ki.
Hirdetés

Az idei nyáron négy témával csalogatja a vendégeket az Ausztria zöld szíveként emlegetett Stájerország. Családosoknak, a természetet és a mozgást kedvelőknek, a gasztronómia és a kultúra iránt érdeklődőknek külön programokat dolgoztak ki – derült ki a tartomány nyári kínálatát bemutató sajtótájékoztatón március 27-én.

A túrázás, a hegyi- és a túrakerékpározás lehetőségeinek bemutatására új, magyar nyelvű prospektust adtak ki „Aktív kikapcsolódás a természetben” címmel. A programok között szemezgetve a tájékoztatón felhívták a figyelmet a szőlőskertek között vezető kerékpáros programokra, illetve a 365 kilométer hosszú Mura-kerékpárútra. Elhangzott: a vendégeket 9 hegyikerékpáros szálloda és 21 túrabiciklis hotel várja speciális szolgáltatásokkal.

Az új stájer golfbérlettel 3 vagy 5 greenfee áll a vendégek rendelkezésére a 23 helyi golfpálya bármelyikén, kiegészítésére 30 golfpartnerhotel állított össze vonzó csomagajánlatot.

A május 21-24. között megrendezendő 1. Gourmet Utazási Fesztivál keretében három kontinens 11 kreatív szakácsa készíti a fogásokat 10 stájer városban. A „Családi üdülés Ausztriában” szövetséghez 25, különböző színvonalú családi szálloda és panzió, valamint 9 gyermekbarát kirándulóhely tartozik, az ajánlatokat tartalmazó prospektus magyar nyelven is elérhető.

A 2008-as nyári rendezvények közül a www.steiermark.com/events honlapon lehet szemezgetni. A tavaly nagy sikernek számító Schladming-Dachstein all inkluzív kártyával idén 100 üdülési szolgáltatás vehető igénybe ingyenesen, és további 70 helyszínen ad kedvezményeket.
Hirdetés