Ingyenes kerékpárszerviz a bécsi strandokon Hír

ComPRess
2011/07/19
Augusztus 28-ig ingyenesen átvizsgálják a biciklivel a strandra érkező fürdővendégek kerékpárját Bécsben.
Hirdetés
Egy akció keretében augusztus 28-ig ingyenesen átvizsgálják a biciklivel a strandra érkező fürdővendégek kerékpárját Bécsben. A kisebb hibákat egyből meg is javítják.
 
81710-Bicikli_Foto_Schaub-Walzer.jpg
 
A „ Kerékpárral a strandra “ elnevezésű akciót a Bécsi Városháza indította azzal a céllal, hogy felhívja az emberek figyelmét a kerékpárra mint kényelmes nyári közlekedési eszközre. Az ingyenes kerékpárszerviz másik hozadéka a közlekedésbiztonsághoz való hozzájárulás.
Az akció keretében minden hétvégén más-más városi strandra települ ki az ingyenes kerékpárszerviz, ahol nemcsak átnézik a bicikliket, de a kisebb hibákat rögtön meg is javítják. Nagyobb problémák esetén a megfelelő javítóműhelybe irányítják a drótszamarak tulajdonosát.
 
81710-PID.jpg
 
A vendégeknek a szolgáltatás igénybevételéhez érkezéskor csupán le kell adniuk a bejáratnál a kerékpárjukat, a fürdőzés befejeztével pedig megszervizelve hazakerekezhetnek vele.
 
Itthonról egyelőre nem érkezett hasonló szenzáció, úgyhogy kénytelenek vagyunk először szervizelni , aztán strandolni . Szörnyű nekünk :)
Hirdetés