Indoor Kerékpár Budapest Bajnokság Hír

Budapesti Kerékpáros Szövetség
2012/02/06
Országúti kerékpárosok "fedettpályás" összecsapása a holtszezonban.
Hirdetés



Budapesti Kerékpáros Szövetség 2012. február 5.-én rendezte meg első alkalommal az egyéni Indoor Kerékpár Budapest Bajnokságát.

A versenynek a Millennium Wellness, indoor kerékpár terme adott otthont. A rendezők célja a téli, az országúti kerékpárosok számára holtszezonnak tekinthető időszakban versenyzési lehetőség biztosítása, kényelmes körülmények között egy fittness teremben.  

A verseny 9 férfi és 3 női korosztályban került meghirdetésre oly módon, hogy a korosztályok függvényében 8, 10 illetve 15 perc alatt kellett a legtöbb távot megtenni. A kerékpárokon a terhelés mindenki számára egyformán fix értékre lett beállítva.

 



 

Összesen 10 női és 27 férfi versenyző pattant nyereg a 3 futamból álló versenyen, hogy eldöntsék, hogy ki legyen az Indoor Kerékpár Budapest Bajnok. Ez a kérdés a kora délutáni eredményhirdetésre el is dőlt, így a nőknél Schupp Lilla, míg a férfiaknál Tóth Marcell (Budai Sziklák SE) vehette fel az elsőségért járó bajnoki pólót.

A rendező Békásmegyeri Vándor Kerékpáros Klub versenyzői közül a rendezői feladatok mellett négyen nyeregbe is pattantak és mindannyian dobogós helyen zárták a napot.
Hirdetés