Ilyen volt/ilyen lett - WTB PimpMyBike Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2019/10/01
Három alkatrész kicserélésével rengeteget javítottunk egy bringa komfortján és menettulajdonságain.
Hirdetés

Van három kényes pont a kerékpáron, amik kiemelten fontosak a komfortérzet kialakulásában: ez a nyereg, a markolat, valamint a külsőgumi. A nyereg ugye a legnemesebb testrészünk megtámasztásáért felel (erről egy videóban már ki is fejtettük a véleményünket), a markolaton múlik az, hogy mennyire tudjuk biztos és friss kézzel irányítani a kerékpárt és a külsőgumiktól függ az, hogy mennyire lesz megbízható és kényelmes a talajjal való érintkezés. 

Hogy erre felhívjuk a figyelmet, PimpMyBike nyereményjátékunk keretében egy szerencsés kiválasztottnak felturbóztuk a Mountainbike bringáját minőségi WTB nyereggel, WTB markolattal és WTB külsőgumival. A 120 jelentkező közül végül Lengyel Attila nyerte meg a lehetőséget, hogy GT kerékpárját kedve szerint felszereljük.

 

WTB Pimp előtte/utána
WTB Pimp előtte/utána

 

WTB pimpelés

Attila bringája 29"-es kerekeken gurul, ezidáig egy 2.0 szélességű külsőt használt, vegyes aszfaltos/döngölt földutas terepen. Választása a WTB Riddler, 2.25-ös szélességű, hajtogatható külsőjére esett, melyet a WTB sportolójáról, Nathan Riddle-ről neveztek el. Szövetsűrűsége 60 TPI (ez mit jelent?) és akár belső nélkül is használható. Vad, nyers sebességet és biztos úttartást ad a kanyarokban és felüthetetlen – pont mint Nathan stílusa.

 

WTB PimpMyBike külső Forrás: Bikelogistics.hu
WTB PimpMyBike külső
Kép forrása: Bikelogistics.hu

 

Attila számára fontos a komfort, ezért a WTB nyeregtesztelési programjábanvégül a esett a választása amely nyomáscsökkentő csatornával és Cro-Mo sínekkel van felszerelve. A sportos Comfort nyereg tökéletesen megfelel azoknak, akik egy vastagon párnázott, széles ülőcsont támasszal rendelkező nyerget keresnek szabadidős felhasználásra. A Comfort a WTB bevásárló flottájának hivatalos nyerge.

 

WTB PimpMyBike nyereg Forrás: Bikelogistics.hu
WTB PimpMyBike nyereg
Kép forrása: Bikelogistics.hu

 

A kényelem kimaxolása érdekében a WTB comfort zone bilincses kormánymarkolat került a bringára, ami egyaránt alkalmas városi, cross country, trail és bikepacking túrához is. A Comfort Zone bilincses markolat nagy, puha felülete nagyobb területen oszlatja el a erőt, így megakadályozza a fájdalom fellépését. Puha DNA gumi és sima szélei teszik a Comfort Zone markolatokat bestsellerekké minden kerékpáros között.

 

WTB PimpMyBike markolat Forrás: Bikelogistics.hu
WTB PimpMyBike markolat
Kép forrása: Bikelogistics.hu

 

A WTB pimpelés eredményeként a GT bringa komfortosabbá, valamint komolyabb terepekre is alkalmassá vált, pedig "csak" három alkatrészt cseréltünk le rajta.

 

WTB PimpMyBike nyertes Forrás: Bikelogistics.hu
WTB PimpMyBike nyertes
Kép forrása: Bikelogistics.hu

 

A WTB teljes termékpalettáját megismerheted ezen az oldalon, illetve a WTB viszonteladóinál.

 

Hirdetés