Hétvégén a kétkerekeseké lesz a Világ! Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2007/09/21
Hétvégén teret kapnak a kerékpározás - és velük együtt a szabadidősport - hívei. Az autómentes nap alkalmával nekiinduló CriticalMass-hoz csatlakozik a Red Bull MetroRide csapat is, de vasárnap sem maradunk bringás rendezvény nélkül.
Hirdetés

Min már arról hírt adtunk, szombat éjjel (vagy inkább vasárnap hajnalban) a Deák téri metróállomás, illetve két metrószerelvény szolgál a Red Bull MetroRide extrém verseny helyszínéül.

A versenyre a sportág kiválóságai kaptak meghívást, szám szerint 32-en. A döntők során a 16, majd a 8, illetve a 4 legjobb bringás marad, akik közül végül a két legjobb teker a kupáért.

Az érdeklődők on-line, vagy a helyszínhez elég közel, a Deák téri Gödörnél kifeszített óriáskivetítőkön nézhetik az eseményt.


Az extrém downhill verseny méltó befejezése lesz a szombati Autómentes napnak, amikoris több mint valószínű, hogy elözönlik a kritikus tömegek (Critical Mass) a főváros utcáit.  És ha még nem lenne mindez elég, vasárnap a Campona parkolójánál folytatódik a kétkerekű kánaán a T-Mobile Biketrial Országos Bajnoksággal.

Hirdetés