Herenden járt a Nyugat Maraton kupa Hír

X-trame
2013/08/27
Csak, hogy lássátok a rendezvényszervezés milyen buktatókat tartogat, megosztjuk veletek, hogy mi történt a kulisszák mögött.
Hirdetés

Augusztus 18-án rendeztük meg a Nyugat Maraton Kupa Herendi futamát. Több mint 200 induló vágott neki a versenynek. A kulisszák mögött meglátogatott minket Murphy, ami gyors cselekvésre késztetett, de a visszajelzések alapján sikerült kezelni a felmerülő problémákat.

 

A versenyen ragyogó napsütés várta a bringásokat. Az előző futamon jól szereplő versenyzőket beszólítottuk a rajthoz. Így akinek a helyezés és a percek számítottak nem kellett átverekednie magát a tömegen.

A versenyen voltak eltévedések, amit egyrészt a nem tökéletes pályajelölés okozhatott, amin javítunk a balatonfűzfői futamra illetve az, hogy nagyon gyors volt a pálya.

 

Erről és magáról a versenyről a hosszútáv női győztese Cséri Szilvia (Femat-ZKSE) a következőket mondta:
„Nagyon jó, hogy lehet hosszútávon is indulni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok lány képes lenne még teljesíteni a hosszútávot. Azért is jó, mert így tovább bővíthetem a határaimat. A pálya nagyon gyors volt, amit mi sem mutat jobban, hogy majdnem 20-as átlagot mentem a versenyen.

 

 

A kulisszák mögött

Csak, hogy lássátok a rendezvényszervezés milyen buktatókat tartogat, megosztjuk veletek, hogy mi történt a kulisszák mögött.

A zuhanykabint szállító sofőr nem érkezett meg, a sofőr nélkül még csak-csak ellettünk volna, de a zuhanykabin sem jött meg, ami már nagyobb problémát okozott. Kerti hideg vizes zuhanyzókat állítottunk be, hogy mentsük, ami menthető. Mindemellett még áram ellátási problémák is adódtak, amiket sajnos nem sikerült megoldani teljesen. Jó hír, hogy Balatonfűzfőn az uszoda komplexumba lesz a versenyközpont és ott már most ott van a zuhany, illetve az áram.

Jön október 6-án a Balatonfűzfői futam, ami egyben a Nyugat Maraton Kupa idei záró versenye is lesz, ahol eldől ki lesz a bajnok. Várunk benneteket ott is!

A verseny rajtszám szerint is kereshető képei

A verseny eredménylistája
klikk ide!

Hirdetés