Hercules Futura Sport Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/02/27
A Hercules Futura Sport modellje évek óta a kerékpártesztek visszatérő szereplője

A sportos nagyágyú

A Hercules Futura Sport modellje évek óta a kerékpártesztek visszatérő szereplője, és minden esztendőben megszépülve, felfrissülve és egyre kicsattanóbb formában jelenik meg. A legújabb, 2017-es verzió mind technikailag, mind optikailag megújult. Az elektromos trekkingek szürke masszájából az ezüst váz neonsárga csíkozásával tűnik ki.

 

Hercules Futura Sport Forrás: Velodreambikes.hu
Hercules Futura Sport
Kép forrása: Velodreambikes.hu

 

Hatalmas gólt ér a Futura túrázásra termett felszereltsége, többek között új csomagtartójával, mely speciális táskarögzítést tesz lehetővé. Kiemelhetjük a kínálatból a LED-világítást, a masszív, strapabíró kerekeket, a rögös, akár gyökeres vagy sziklás tereppel is megbirkózó teleszkópot, a kiváló kitámasztót ill. az ergonomikus kialakítású, széles, így számos fogási lehetőséget kínáló markolatot. A kerékpárt a Bosch túramotorja, a Performance Line 250W-os tagja repíti, ha fárad a humán erőforrás... Az akkumulátor és a motor között elhelyezett esztétikus áthidaló szavatolja a bringa tökéletesen integrált megjelenését.

 

Az akkumulátor és a motor között elhelyezett esztétikus áthidaló szavatolja a bringa tökéletesen integrált megjelenését. Forrás: Velodreambikes.hu
Az akkumulátor és a motor között elhelyezett esztétikus áthidaló szavatolja a bringa tökéletesen integrált megjelenését.
Kép forrása: Velodreambikes.hu

 

Erős és stabil

A Bosch Performance Line erőforrás rendületlenül viszi fel utasát, a csomagokat és a bringát a hegyre. Különösen ott fent, a hegyen képes a motor kimutatni az erejét a „Turbó” és „Sport” módba kapcsolva... Esős tekerés után az ember úgy érzi, a sárvédők lehetnének kicsit hosszabbak, de én például mindig így érzem, Te nem? A váltórendszer tökéletes összhangban működik a motorral. A tárcsafékek kifogástalanul végzik a dolgukat. A kerékpár nagyobb sebességnél felmálházva is stabilan fut, utasa sportosan, mégis kényelmesen ül a nyeregben. 135 kg-os teherbírásával pedig a fogyni kívánók első elektromos kedvence is lehet...

 

Bizonyítvány

A Futura Sport nem hoz szégyent a nevére. Sportos túragép, melyről az ember nem szívesen száll le a túra végén...

 

Hercules Futura Sport Forrás: Velodreambikes.hu
Hercules Futura Sport
Kép forrása: Velodreambikes.hu

 

Műszaki adatok

Hatótávolságok

Eco 127 km

Tour 54 km

Power 50 km

Egyórás rátöltéssel +27 km

Motor

középmotor, Bosch Performance Line 250 W

Akkumulátor

Lítium-ion, 36V, 400 v. 500 Wh

Kijelző

Intuvia LCD

Specifikáció

Alu 7005 tapered váz, SR Suntour NEX-E25 HLO teleszkóp lockout-tal, SR Suntour hajtómű, Shimano Alivio váltás, KMC X9E lánc, Shimano BR-M315 hidraulikus tárcsafék, AXA és Busch & Müller világítás, I-Rack csomagtartó, ABUS DT2 Plus akkuzár, 2A Bosch kompakt töltő.

Bővebb infó: